Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt hogyan fogja véghezvinni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan fogja véghezvinni?

Figyelt kérdés

Párszor mikor apróságokon összezörrentünk a barátommal, azzal fenyegetett meg, hogy megcsal ” ha úgyis azt hiszed, hogy megcsaltalak, hadd legyen igazad”, mondta

Erre én azt mondtam, hogy ha megcsal, akkor én véget vetek a kapcsolatnak.

Azt mondta, hogy ” úgyse fogod megtudni”

Azt mondta, hogy olyan ügyesen es gyorsan hozza össze, hogy akkor sem fogom észrevenni, ha többször is beszélunk telefonon aznap, vagy akár szinte végig

Hogyan lehet tényleg úgy csalni, ennyire ” ügyesen”, ki az a nö,milyen típusú aki tudná fogadni egy ilyen gyors menetre?

Azontúl, hogy ez valóban arcátlan viselkedés és lapátot érdemel, engem érdekel a kivitelezés...

2021. jún. 13. 06:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%

Nice try.

Te a pasas vagy, aki ötleteket vár.

2021. jún. 13. 06:32
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Úgy oldja meg, ahogy eddig. Biztos lehetsz benne, hogy már megvan rá a bejáratott dugópjati, akinek elég, ha füttyent, hogy öt perc és benne van.
2021. jún. 13. 06:41
 3/14 A kérdező kommentje:
Provokációk nem érdekelnek se vitázni nem fogok. Ez veszekedni akarás, csak úgy állitasz egy dolgot mert neked úgy állt fel. Jelentettem a kommented!
2021. jún. 13. 06:41
 4/14 A kérdező kommentje:
Elsöhöz szóltam, 2 es kösz
2021. jún. 13. 06:42
 5/14 anonim ***** válasza:
30%
A mobilja helyadatatit nézd meg az elmúlt napokból. Esetleg vesd fel neki, meg a részletes híváslistát.
2021. jún. 13. 06:42
 6/14 A kérdező kommentje:
Folyamatosan törli a híváslistát sms eseket szerintem, mert egyet mobilozik és mikor mutatja már semmi
2021. jún. 13. 06:47
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
Telefonon ha van Google maps. Az rögzíti visszamenőleg évekre hogy hol volt .
2021. jún. 13. 06:49
 8/14 A kérdező kommentje:
Ertem kösz
2021. jún. 13. 06:52
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen, hogy ennyire tombol valakiben a társfüggőség, hogy ilyen szinten megaláztatja önmagát, nem gondoltál még arra, hogy megőrizzél egy picit legalább az önbecsülésedből és szakíts? A másik, a leírtakból úgy jön le, hogy állandóan féltékenykedsz és már ez megy az agyára, önbizalomhiányod van, jót tehetne neked az, ha eljárkálnál egy pszichológushoz és megfogadnád a tanácsait.
2021. jún. 13. 07:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Minek vagytok együtt? Ez nagyon gáz kapcsolat...

Az emberek azért vannak kapcsolatban, mert szeretik egymást és hogy többek legyenek együtt. Nálatok hol van ez...

2021. jún. 13. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!