Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jár így valaki?

Figyelt kérdés

Hogy a pasid udvarolt neked hevesen, de közben járogatott egy régi szeretöjehez is, akit korábbról ismert, mint téged? ( de a szeretö hàzas nö és nem lehet bevállalni, férje kulföldön dolgozik)

Ha igen, hogyan derült ki?

És miért udvarol az ilyen férfi, ha van hova mennie?

Tehát délben a réginél, este az újnál ...

2021. jún. 12. 18:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után van kötődés, én hagynám ezt a pasit.
2021. jún. 12. 18:57
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván van kötődés is, érzem, máskülönben pénzt se adna csak úgy kölcsön egy kvázi idegennek. Tehát valószínűleg több van ott, mint amit elmondott a férfi
2021. jún. 12. 19:03
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is hagynám ezt a férfit.

Egyértelmű, hogy ez többről szól, nem csak a szex miatt megy hozzá. Van ott érzem is egyik vagy másik vagy mindkettő részéről. Csak ott a férj....

2021. jún. 12. 19:06
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
2# voltam
2021. jún. 12. 19:08
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszi

Ez, hogy van érzelem, a pénz mutatja, mivel a nö ad neki ?

2021. jún. 12. 19:16
 16/20 anonim ***** válasza:
63%

Egyébként ezt onnan tudom, hogy szintén ebben a helyzetben vagyok.

Mind ketten kötődünk és érzelem is van nálunk is. Csak itt is van férj. Nem lehet felvállalni. Látom rajta, mennyire akar és ő is szenved, ahogy én is. Őrülten kíván. Jön szeretget. Többször kifejezte már, hogy bármiben számíthatok rá, csak szóljak neki és ugrik. Egyébként ő is csak dugásra használja a nőket. Viszont velem teljesen más. Innen lehet tudni, ha már kötődik és érzelem van benne.

Hagyd azt a férfit, mert úgy se lesz a tiéd érzelmileg. Tudom miről beszélek.

2# voltam

2021. jún. 12. 19:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Az mutatja hogy melletted is odajár. Bizalom is van ha pénzt ad neki.
2021. jún. 12. 19:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem a pénz. Az csak grátisz. Valószínűleg ahogy nálunk is, úgy náluk is meg lett beszélve az, hogy bármikor bármiben számíthatnak egymásra. Ez kiterjedhet a pénzre is.
2021. jún. 12. 19:20
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Mit akarsz hallani?

Ha nincs érzelem, akkor a pasid egy hímringyó/#urva! Ez jobban esne?

Felejtsd el, jobbat érdemelsz.

2021. jún. 12. 19:22
 20/20 anonim ***** válasza:
56%
Azért az "én vagyok neki" meg az "udvarol" között van különbség. Most akkor együtt vagytok vagy csak ismerkedtek?
2021. jún. 12. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!