Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jár így valaki?

Figyelt kérdés

Hogy a pasid udvarolt neked hevesen, de közben járogatott egy régi szeretöjehez is, akit korábbról ismert, mint téged? ( de a szeretö hàzas nö és nem lehet bevállalni, férje kulföldön dolgozik)

Ha igen, hogyan derült ki?

És miért udvarol az ilyen férfi, ha van hova mennie?

Tehát délben a réginél, este az újnál ...

2021. jún. 12. 18:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem.
2021. jún. 12. 18:28
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
Csak dugásra használja a nőket. Valószínűleg azért van a régi házas nő is még a képben melletted, mert vannak felé érzelmek is, tehát nem csak a jó szex miatt. Csak nem lehet felvállalni. Ezért vagy te is a képben, hogy mikor a házas nő nem ér rá, akkor jobb híján jó leszel te is ürítésre. Ebben a történetben te vagy a szamár
2021. jún. 12. 18:31
 3/20 A kérdező kommentje:
Köszi 2 es, miböl gondolod, hogy vannak érzelmek is a házas nö irányában?
2021. jún. 12. 18:35
 4/20 anonim ***** válasza:
52%
Én nem értek egyet a kettessel. Szerintem a házas nő csak szexre van, nyilván tudja hogy vele nem tervezhet komolyat és ezért ismerkedik veled.
2021. jún. 12. 18:36
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy sorstársat találsz itt.

A férfi viszont tipikus, nem képes kötődésre. Azért udvarol, mert megteheti, nem érdekli, hogy ezzel fájdalmat okoz.

2021. jún. 12. 18:37
 6/20 A kérdező kommentje:

De ha vagyok én neki, akkor miért jár a házas nöhöz is ?

Megszokás?

2021. jún. 12. 18:39
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó szex miatt nyilván nem sakkoznak.
2021. jún. 12. 18:40
 8/20 A kérdező kommentje:
És akkor mit akar tölem?
2021. jún. 12. 18:44
 9/20 anonim ***** válasza:
61%
A hátteret, barátnő feeling, később főzés mosás takarítás, gyerek nevelés, persze csak akkor ha elnézed neki ezt, azt a kilengését. Ha elnézed most, akkor áldásod adod a többire is.
2021. jún. 12. 18:46
 10/20 A kérdező kommentje:

Hát ha menni akar hozzá, akkor ez az igazság

Elmondta, hogy az a házas nö, ha kell ad neki kölcsön pénzt is, kisegíti, amit ö ilyen olyan formában fizet vissza

Ez arra mutat, hogy érzések vannak köztuk, ha pénzt is ad a nö?

2021. jún. 12. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!