Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha nem szeretem akkor miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szeretem akkor miért nézegetem egesznap a képeit?

Figyelt kérdés
Nem értem magam. Van egy szeretőm, akivel szex miatt járunk össze. Én nem vagyok bele szerelmes mégis napi kb 10 x megnezem a Facebook adatlaojat, a képeit, és abrandozok milyen életem lenne vele...
2021. jún. 10. 19:26
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Mert valószínűleg beleszerettél, csak ezt az érzést elnyomod magadban, (nem vallodbe saját magadnak).
2021. jún. 10. 19:30
 2/9 A kérdező kommentje:
De gyors szexen kívül szinte semmi nincs köztünk.
2021. jún. 10. 19:34
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

Egy idő után, ha tetszik a szerető fél,(még ha csak szex is van köztük semmi más) akkor az egyik fél elkezd kötődni, többet érezni a másik fél iránt. Lásd, amit emlitettél:

"napi kb 10 x megnezem a Facebook adatlaojat, a képeit, és abrandozok milyen életem lenne vele..." Ha nem szerelmes az ember, akkor nem csinálja ezt.

2021. jún. 10. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Egyertelmu hogy tobb erzelmet erzel iranta mint szexualis vonzalom.

Nemtom miert probalsz hazutgatni magadnak.

2021. jún. 10. 19:52
 5/9 harebell ***** válasza:
100%
Részedről ez nem csak szex, az biztos. Aztán lehet, hogy nem szerelem, csak egy érzelmi fellángolás, és/vagy erős kötődés, esetleg magányos vagy, és valamiért ő lett a tárgya a romantikus fantáziáidnak, álmodozásaidnak. Persze az is elképzelhető, hogy elkezdtél beleszeretni, de ha amúgy beszélgetni se szoktatok, annyira nem is ismered emberileg, mert csak szex miatt jártok össze, ez egy felszínesebb érzelem lehet.
2021. jún. 10. 19:54
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Talán jobb lenne tiszta vizet önteni a pohárba!
2021. jún. 10. 22:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha megprobalnad megismerni?
2021. jún. 10. 23:34
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Jó feidézni azt a személyt, helyet, élményt stb... stb... ahol jó élményeket éltünk át :)
2021. jún. 11. 08:03
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
Sajnos szerelmes vagy belé.
2021. jún. 13. 13:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!