Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érzelmiség működik, a testiség kevésbé?
Fent vagyok egy szexpartnerkeresőn, és nemrég kaptam egy levelet.
A pasi párkapcsolatban van és azt írja magáról.
"Miért vagyok itt?
Hát érdekes kérdés. Kapcsolatban élek, melynek az érzelmi része nagyon jól működik, de a testiség kevésbé. Van, ilyen sajnos emiatt nyitnék egy megbízható, és diszkrét kapcsolat felé melyben megkaphatom hosszú távon azt ami hiányzik.
Most kérdezhetnéd, hogy számolok el magamban ezzel.. Sokat gondolkoztam meg merjem e ezt lépni de sok választásom nincs. Ahhoz még fiatal és energikus vagyok, hogy úgy éljem le az életem, hogy kimaradjon belőle az ami igazán jó (is) tud lenni.
Félreértés ne essék nem mindenkivel, és mindenáron keresek kapcsolatot. Nem skalpvadászat érdekel. Ez soha nem is mozgatott meg. Csak jó volna pár gyönyörben megélt óra.."
És sok ilyen kapcsolat van ahol így élnek az emberek, mert sok ilyen megkeresést kapok.
Valóban a belső fontosabb, mint a szexualitás egy kapcsolatban? És még akkor is benne maradnak az emberek, ha nincs szex, max titokban kiélik magukat?
Miért elképzelhetetlen az, hogy mondjuk a személyiségük tökéletesen jól passzol, nagyon jól érzik magukat együtt, nem veszekednek, stb, de a szex valami miatt nem jó? Ezer oka lehet. Az eltérő igény, vagy ha az egyik durvább dolgokat akar, vagy ha nincs benne szenvedély, más a napi ritmusuk.
Bár ettől függetlenül én ezt elítélem. Inkább keresnék tovább, és nem érném be így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!