Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki mellett több hosszabb viszonyt folytattak képes megváltozni a hűtlen fél?
Én nem kaptam meg amit kerestem már a vége felé a szexben. Én heti 2..3..4 szer ő meg havi 2..3x szerette volna. Én kerestem magamnak akivel a hiányzó igényt kielégíem.
Meg persze elég prűd is volt.
Aztán ez sokáig tartott. Majd vége lett a szeretővel. De otthon semmi sem történt. Így lett másik. Biztosan nem stimmel a szexben valami ha félre járkál.
40F
Mint házas,gyerekes Anyuka írom,hogy onnantól kezdve hogy házasság illetve baba érkezik a kapcsolatotokba,teljesen megváltozik az életetek.
Jó esetben egymásra tudtok támaszkodni,de a férfi és nőből,Apa és Anya lesztek.
Az elsődleges prioritások háttérbe szorulnak és millio egy probléma lehet...nem alszik éjjel,hasfájós,fogfájós stb...egymásra alig tudtok figyelni majd,mert vagy hullafáradtak lesztek...vagy a fáradtságtól feszültek...ami vitát generál és sorolhatnám.
Nem tudtok egymásra úgy odafigyelni...
Okos nő,rossz házasságba nem vállal gyereket...ahogy okos férfi sem.
Ne akard tönkretenni a saját gyereked életét...
Ha már most megcsal mégis mit vársz mi lesz a gyerek után?
Az ilyen kapcsolatokon nem szintet kell lépni,hanem szépen lezárni...akkor is,ha rohadt nehéz magadnak bevallani,különben rommá fog csalni a gyerek után is...Te pedig csücsülhetsz otthon a gyerekkel és gondolkodhatsz vajon miért túlórázik annyit...
"12: Miért lenne garantált?"
Tudjuk, tudjuk, ti lesztek a kivétel. Nőj fel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!