Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki mellett több hosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki mellett több hosszabb viszonyt folytattak képes megváltozni a hűtlen fél?

Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 22:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%

Én nem kaptam meg amit kerestem már a vége felé a szexben. Én heti 2..3..4 szer ő meg havi 2..3x szerette volna. Én kerestem magamnak akivel a hiányzó igényt kielégíem.

Meg persze elég prűd is volt.

Aztán ez sokáig tartott. Majd vége lett a szeretővel. De otthon semmi sem történt. Így lett másik. Biztosan nem stimmel a szexben valami ha félre járkál.

40F

2021. jún. 2. 06:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Házassàg, kisbaba. Garantàlt az állandó veszekedés balhé, válás. Mért akarsz rosszat a leendő gyerekednek.
2021. jún. 2. 09:08
 13/17 A kérdező kommentje:
#12: Miért lenne garantált?
2021. jún. 2. 13:25
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Mint házas,gyerekes Anyuka írom,hogy onnantól kezdve hogy házasság illetve baba érkezik a kapcsolatotokba,teljesen megváltozik az életetek.

Jó esetben egymásra tudtok támaszkodni,de a férfi és nőből,Apa és Anya lesztek.

Az elsődleges prioritások háttérbe szorulnak és millio egy probléma lehet...nem alszik éjjel,hasfájós,fogfájós stb...egymásra alig tudtok figyelni majd,mert vagy hullafáradtak lesztek...vagy a fáradtságtól feszültek...ami vitát generál és sorolhatnám.

Nem tudtok egymásra úgy odafigyelni...

Okos nő,rossz házasságba nem vállal gyereket...ahogy okos férfi sem.

Ne akard tönkretenni a saját gyereked életét...

Ha már most megcsal mégis mit vársz mi lesz a gyerek után?

Az ilyen kapcsolatokon nem szintet kell lépni,hanem szépen lezárni...akkor is,ha rohadt nehéz magadnak bevallani,különben rommá fog csalni a gyerek után is...Te pedig csücsülhetsz otthon a gyerekkel és gondolkodhatsz vajon miért túlórázik annyit...

2021. jún. 2. 13:41
 15/17 anonim ***** válasza:
76%

"12: Miért lenne garantált?"

Tudjuk, tudjuk, ti lesztek a kivétel. Nőj fel!

2021. jún. 2. 16:35
 16/17 anonim ***** válasza:
33%
Azért szerintem van megoldás, az én párom is néha-néha félrenézett, bevallotta amikor 2 éves volt a gyerekünk, mondta hogy változtatni akar, és szeretni csak engem szeret de értem meg hogy neki a havi 3-4 szex kevés. Mondtam neki hogy megértem, hiszen változó igények mindenkinél lehetnek, de se megcsalást, se ku..ást nem szeretnék. Eleinte próbáltam megerőltetni magam és heti 2-3* szexelni, de éreztem hogy én ezt hosszú távon nem élvezem, neki sem volt akkora öröm. Utána megbeszéltük hogy minden másnap kap 15-20 percet (kb ennyi szabadidő van gyerek mellett) és bármi amit szeretne (kézzel, szájjal, lábbal bármi) kielégítem, mutatott pár filmet mit szeretne, azóta béke van, sosem csak meg, tök jó lett a kapcsolatunk, részemről meg ennyi bőven belefér.
2021. jún. 4. 09:07
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Erősen kétlem. Ha valaki hónapokig megcsalja a párját, abban nem érdemes megbízni
2021. jún. 10. 11:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!