Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy valaki csak később kapcsol, hogy megcsalta a párját?
Ez elég érdekes. 3 hónapja tart a viszony és most jöttél rá, hogy megcsalod a férjed?!
Azelőtt kellett volna tudatosodnia benned mielőtt a legelső alkalommal lefeküdtél volna vele.
Szerintem nem az tudatosult benned, hanem a lelkiismeret.
Mondjuk nem irigyellek!
Igen ez olyan mint a drog vagy a pia. Mikor rájössz h nem is tesz jót neked, akkor már késő..
És hidd el csak rosszabb lesz. Mondomén aki nem 3 hónapig hanem 3 és fél évig voltam ilyen kapcsolatban. Voltak persze, izgalmas, meseszerű pillanatok, lopott órák, bújkálás wellness szállóban az ismerősök elől, stb.
De egy idő után nem maradt semmi csak az undor amikor tükörbe se tudtam már nézni. Én végül bevallottam és rá is ment a házasságunk.. ha még látsz a házasságodban jövőt akkor azonnal vess véget a viszonynak és próbáld örökre titokban tartani, nem könnyű de idővel talán el tudod felejteni.. arra ne nagyon számíts h házas férfi gyerekekkel téged fog választani, sajnos ez egy ábránd
Amikor én huszonhét év házasság után először megtettem, bennem sem tudatosult, hogy "rossz" amit teszek..
Teljesen tisztának és jogosnak éreztem. Rohadt nagy szerelem lett.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!