Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túlzás heti 5x megcsalni a másikat?
Figyelt kérdés
Ha valakinek viszonya van... És heti 5x minimum egy csók van... De tovább szoktak menni ezt hogy nem veszi észre a feleség vagy a férj?2021. máj. 26. 17:17
1/6 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy ha már valaki hűtlen, akkor semmin nem változtat a mennyiség. Nem lesz attól valaki jobb, mert mondjuk hetente "csak" egyszer dug félre.
2/6 anonim válasza:
A félredugásnak megvan a romantikája! 100X jobb mint az otthoni unalmas és sivár szex. Otthon inkább alszom egy jót, mint a kötelező misszionárius paplan alatt a sötét szobában.
3/6 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy mennyiszer? Az egy is pont egyel több, mint kellene.
5/6 anonim válasza:
"hogy nem veszi észre a feleség" - A szüleim egy helyen dolgoztak, és Apum felesége még gratulált is Anyumnak, hogy milyen szép gyereke lett... már elmúltam 20, de még mindig nem találkoztam Apum feleségével (pedig nem váltak el).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!