Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éves viszony után mennyi idő kell mire visszatér a házasság a normális kerékvágásba?
"Persze, érdekes, minden férj most hirtelen csak azért tesz ki közös fotót, mert megcsalta a feleségét :D
Jól van, hát sokaknak fáj ez.
Főleg szeretők sírnak gondolom, hogy látják nem őket választották.
És igen, egy közös fotó mi mást mutatna, mint hogy mi együtt, te megy egyedül. Nem, nem csak úgy készített. Közös programon készített. Talán csak látja már a feleség, hogy a férje örömmel vett részt rajta, vagy sem.
Mindjárt jön, hogy még eljátssza a boldogat is....."
Tessék, itt az idézet egy nem is túl régi kérdésed alól. Ugye a boldog családi fotókról..... 😀
Kérdező szerintem naiv vagy!
Lehet, hogy neked "lassú víz partot mos" elven alakulnak ki az érzelmeid egy kapcsolatban, de ez nem jelenti azt, hogy ez mindenkire igaz. Tehát, fél év nem garancia arra, hogy nem voltak ott érzelmek.
De tegyük fel nem voltak. Szerintem ez még rosszabb is, mint ha lettek volna. Gondolj bele! Egy olyan nő "miatt" veszélyeztette a kapcsolatotokat és vert át téged a férjed, aki még csak nem is jelentett neki semmit. Mélységesen megalázó!! Te/ Ti mit jelentetek neki??
Én úgy látom titeket a gyerek tart össze!
A megcsalás nem normális dolog! Ha neki erre van igénye keressen poligám hajlamú társat!
Én nem adnék új esélyt, már nem tudnék benne többé megbízni, hisz szemmel láthatóan nem az őszinteség a legfőbb erénye. A problémákat pedig meg kell tudni beszélni!
De ha kap is tőled egy esélyt
az maximumm csak egy legyen! Több semmiképp!
Én a helyedben rábíznám az összes házimunkát fél évre, had vezekeljen! Te meg a sok felszabadult időben foglalkozz magaddal! Sportolj, járj el otthonról stb amihez csak kedved van, függetlenedj tőle! Dolgozz az önbecsüléseden! Kényeztesd magad! Fél év múlva meg üljetek le megbeszélni, hogy ki mit szeretne!
Szóval akkor úgy látjátok, hogy kizárt, hogy engem szeressen ? Nem értem miért írják itt sokan megcsaló férjek, hogy a feleségüket szeretik ez csak egy átmeneti dolog volt :(
Elgondolkodom, csak nem értem. Most nagyon fél, nem értem.
45 És a férjed nem lehet, hogy kényszerből van a nővel mert kitetted?
Mert az én párom most nagyon kedves
48. Mert én arra kérdeztem, hogy mennyi idő lesz , mire visszatér minden a régibe
49. Korodbéliek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!