Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy feleség más férfival is létesít nemi kapcsolatot, akkor a férjével való nemi élete változik-e és ha igen milyen irányba?
“Ha egy feleség más férfival is létesít nemi kapcsolatot akkor a férjével való nemi élete változik-e és ha igen milyen irányba?„
Egyszerübben fogalmazva viszonya van egy másik pasival. Sok esetben a párkapcsolati válság egyik komoly tünete. Nem megfelelő mennyiségű, milyenségű a szex, plusz más egyéb problémák is lehetnek. Emiatt, illetve ennek kompenzálására kerül képbe egy harmadik fél.
Én erre csak úgy vagyok képes, ha otthon már évek óta nincs szex. Olyankor én teljesen tisztában vagyok vele, hogy a párom csak érdekből, leginkább lakhatás miatt van velem, mert ha egy férfi évekig szex nélkül is párkapcsolatban marad, ott egyéb érdekek kötik a nőhöz, de nem a szerelem és nem a szex.
A szex elmaradása nálam tünet, soha nem az oka semminek, olyankor a kapcsolatom már menthetetlen. Ez eddig kétszer történt meg velem és ami furcsa, hogy mindkét úriember úgy gondolta, hogy mi még kapcsolatban vagyunk és ki voltak akadva, amiért mással létesítettem szexuális viszonyt. De vannak emberek, akik mesterei az önáltatásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!