Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi egy jó női szerető feladata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi egy jó női szerető feladata? Milyen? Hogyan viselkedik?

Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 21:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

A monogámia is erősen legyilkolja az embereket. Hagyjuk már ezt az egy emberrel kell leélni 50 évet dumát. Igenis az embernek szüksége van romantikára, hódításra, izgalmakra. Mi a piccs olyan izgalmas még 20 év után. Ilyenkor már a házasság inkább egyfajta vállalkozás amit menedzselni kell. Én is házas vagyok, jól megvagyok a feleségemmel, de nem mondanék nemet egy szeretőre. Iszonyűan vágyok egy idegen nőre, vágyom egy új érzésre, kalandra, szexre. Sosem válnék el, nem rúgnék fel semmit, nincs is közöttünk feszültség. De a monotónia már befásulttá tesz. Ez nem programok meg kommunikáció kérdése, hanem az, hogy már 120%-ban meg és kiismertük egymást. Nincs új a nap alatt már. Pl. a szexben mit lehetne még? Nekem már unalmas az egész, és ez nem helyszínek meg pózok, meg erőltetett randik meg romantikák kérdése. Inkább már nevetségesek lennének ezek a szituációk.

Én elhiszem hogy vannak olyan emberek, akiknek az ingerenciája kielégül 50 éven keresztül ugyanazzal az emberrel, az enyém nem ilyen. Én nem a vadparaszt, megdugok mindenkit, lesz*rom a családom bunkókra gondolok, mert ez a fajta világnézet ellentétes velem. Egy diszkrét szeretői viszony viszont nagyot domba rajtam.

2021. máj. 23. 16:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
11-es,ezt hívják úgy hogy házasság... :-) Mindenki vágyik új érzésekre,izgalomra,főleg egy hosszútávú kapcsolatban, de a lelkiismereteddel el tudnál számolni aztán?
2021. máj. 26. 14:35
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
Miért kell a szexet és a lelkiismeretet egy kalap alá venni? Akkor ennyi erővel senki semmit ne is csináljon idegen emberekkel. Együtt eszel egy idegennel? Jéééézusom! Vagy elmész valakivel kerékpározni? Ajajaj! A szex mégis miben más cselekedet mint bármilyen más tevékenység? Mert kikiáltották ördögtől valónak? Paráználkodás? Én simán el tudnék számolni a lelkiismeretemmel, sőt, a ferleségemnek sem tiltanám meg, hogy másokkal szexeljen. Lehet jót is tenne neki. Nem vagyunk egymás tulajdonai.
2021. máj. 26. 17:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát a kerékpározás és az evés,meg a szex az kicsit azért más kategória

szerintem.. :-) Én maximálisan megértem amit mondasz egyébként,sőt én is

gyakran érzem azt amit te..De a nyitottházasságnak kb. annyi értelmét látom,mint a lyukas esernyőnek...Pont a lényege veszik el..nem?

2021. máj. 27. 14:13
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont hogy nem! Egy házasság miért szólna csak az érzelmekről? Főleg egy hosszú házasság? Egy házasság az én olvasatomban az anyagi biztonságról, a szövetségről, a kitartásról szól. Kötve hiszem hogy egészséges egy életen át a monogámia, főleg ha az csak társadalmi elvárás. Oké, én is látom a másik oldalát a dolgoknak, a fűvel-fával b*szok, mellete iszok, szórom a pénzt, sz*rok a családomra kategóriát én is elítélem. Viszont az ilyeneknek a család sem való. Én a szeretői viszonyba benne lennék, de nem született olan nő, aki miatt hanyagolnám a családomat, vagy elválnék. Az érzelmi része is már átalakult, nálunk kötődés van, szeretet, de ez már régen nem az izgalmas szerelem. Ennek folyománya hogy a szex sem olyan már mint régen, inkább csak egy napirendi pont. Nem akarunk "randizni", meg újra elcsábítani a másikat, ez nem vallana egyikőnkre sem, mi nem égtünk nagylángon sosem.
2021. máj. 27. 17:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehessen vele beszélgetni.Szex közben ne legyen kuka.Beszéljen legyenek vágyai,és mondja is ki azokat.És ami fontos,szeresse is csinálni,ne csak maszatoljon.
2021. jún. 9. 21:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!