Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor szeretőt tartottatok és rendszeresen kocsiban kellett megoldani az együttléteket, azon kívül, hogy volt párotok, milyen más egyéb indokok miatt volt kocsi a helyszín? Mennyire izgalmas, kényelmes?
Figyelt kérdés
2021. máj. 19. 20:50
11/19 anonim válasza:
Soha nem csináltuk autóban, inkább kivettünk egy szobát 🤷♂️
12/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem kényelmes. Volt egy szeretőm,vele sokszor csináltuk kocsiban,nem lehetett egyikünknél sem. Ő nős,nekem férjem van,ez volt a kézenfekvő megoldás
13/19 anonim válasza:
Nem épp kényelmes. Mi buszba is szoktuk (buszvezető) az kicsit kényelmesebb. Neha nálam is lehet.
De ha valaki kell akár szexre akkor meg éri...legalábbis én így gondolom.
N29
15/19 anonim válasza:
Nem kényelmes, de nem is wellneszezni mentünk :)
39/N
16/19 anonim válasza:
A rendszeresen van a hangsúly. Én erre untam rá,és valóban nem kényelmes. Nem vagyok már tini lány,és a törlőkendő+ ásványvíz sem igazán tetszett. De nem mehettünk a környékben motelekbe,nyilvános helyekre sem,félve az ismerősöktől,barátoktól,és az időmmel is bajos lett volna elszámolni a férjemnek.
17/19 anonim válasza:
Az igen, mennyien bevallották most, hogy csalják a párjukat :D
18/19 anonim válasza:
Sokszor voltam alkalmi kalandokban benne. Sok diáklányt kaptam így meg. Nagyon élvezetes főleg éjszaka egy gyors menet a kocsiban. :-) 34F
19/19 anonim válasza:
Az első szeretőmmel közel 2 évig csak autóban szexeltünk🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!