Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik esküvői helyszín felel meg az alábbiaknak?
Figyelt kérdés
Helyszínt keresünk a 12 fős esküvőnkhöz az alábbi paraméterek alapján:
- dunántúlon (preferált Fejér vagy Veszprém megye)
- helyszínen meg lehessen tartani a polgári esküvőt és a fotózást is
- helyben fogyasztás (étterem)
- esetleg ott is lehessen aludni egyet
- ha van egy tó, az csak előny :)
Tudtok erre megfelelő helyszínt?
2021. máj. 17. 15:17
1/9 anonim válasza:
Nem Fejér, Veszprém, de Dunántúl, Komárom-Esztergom: csolnoki Pollushof étterem és panziót ajánlom, ha nincs nektek túl messze.
2/9 anonim válasza:
Tónak ott van a Velencei, és Lovasberényben a kastély(rom)nál érdekes fotókat tudtok készíteni.
3/9 anonim válasza:
Szerintem szép helyek, de 12 fő elveszik bennük. (Ha csak nincs különterem). Mondjuk én 12 főt nem cincálnék el más helyre, önkori aztán egy éttermi vacsora egy elegáns étterem különtermében.
4/9 A kérdező kommentje:
1: Köszi, ez tetszik! :)
3: Annál azért maradandóbb élményt szeretnénk.
2021. máj. 18. 08:33
5/9 anonim válasza:
Szívesen! Sok boldogságot Nektek!
6/9 anonim válasza:
Fehérvárcsurgói kastély. Voltam már ott esküvőn, gyönyörű hely.
7/9 A kérdező kommentje:
6: Igen, ott voltunk személyesen is, tényleg nagyon szép, viszont kültéri esküvőt szeretnénk, oda meg bárki, bármikor bemehet. Ez pedig minket zavarna :)
2021. máj. 20. 09:06
8/9 A kérdező kommentje:
Megnéztük a fentieket, viszont még mindig keresünk :)
2021. máj. 26. 17:10
9/9 A kérdező kommentje:
Végül veszprémben volt a tónál a fotózás :)
2021. júl. 16. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!