Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen jelekből vetted észre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelekből vetted észre hogy más érdekli a párodat és nem te?

Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 20:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Állandóan nyomkodta a telóját az enyém is, vitte magával mindenhova. Minden zavarta már, ami velem kapcsolatos volt. Bármi problémám volt, hisztinek titulálta és érzelmileg már bántott, holott évekig azt hallgattam, hogy milyen jó, hogy én nem vagyok hisztis.

Éreztem, hogy valami nem oké, aztán egy hívás a céges telefonján lebuktatta, ami nem volt lekódolva.

Felhívtam és a 3.fél volt a vonal túloldalán...

2021. máj. 18. 09:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!