Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után együtt maradnál a feleségeddel?
Már az is gond, hogy külön szobába költözött és te ezt hagytad. Mikor én tettem ezt (nem megcsalás miatt) akkor az uram minden nap kérlelt hogy ne csináljam ezt, mert nem tud nélkülem aludni, hiányozom neki.
Engedd el ha nem szereted! Én már ezt nem erőltetném.
Itt nincs miről beszélni!
Neked van valakid, akihez valószínűleg kötődsz is, mert nem azt írtad hogy lett valakid szexre.
A nejed meg érzelem nélkül, bosszúból lefeküdt egy másik pasival.
Ennek nem valószínű hogy jó vége lesz! Ezek túl nagy törések egy kapcsolatban.
Kérdező! Te hosszabb ideje benne vagy a másikkal?
Vagy csak ismerkedtek?
Ezek után nem gondoltál arra hogy megpróbálod vele?
Mert te is hibás vagy hogy a párod mellett lett valakid, de a párod még tetézte ezt és lehetetlenné tette a visszautat.
Három évvel ezelőtt történt hasonló velem. Tényleg szerelmes lettem másba a feleségem mellett, de nem volt szex, nem csaltam meg. Ezt ő megsejtette és összefeküdt egy munkatársával. Azt hitte megcsalom. Hiába mondtam bármit, ő a fejébe vette hogy folyamatosan csalom. Ezek után már nem voltam képes hozzáérni. Szétmentünk.
Új életet kezdtem a másik nővel, akit a nyáron feleségül veszek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!