Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezek után együtt maradnál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után együtt maradnál a feleségeddel?

Figyelt kérdés
12 éve vagyunk együtt,és előállt egy olyan helyzet, hogy nekem lett valakim. Jól titkoltam, de a feleségem valahogy megsejtette. Igazából semmi konkrétumot nem tud, nincs is semmi bizonyítéka, csak hajta, hogy ő nem hülye és tudja, én pedig tagadom. Egy ideig nem is vettem komolyan, de több mint egy hónapja külön szobába költözött, és mióta hangoztatja hogy megcsaltam és nem kellek neki, 2 pasi is elkezdett nyomulni rá. Ráadául az egyikkel flörtölgetett is. Ekkor abbahagytam a kapcsolatomat és úgy terveztem kivárom míg megnyugszik és minden a régi a lesz. Szerencsére az ismerősök és mindkettőnk családja nekem ad igazat és csak hisztinek tartják a vádait. De annyira kerül és annyit mászkál,hogy rákérdeztem lefeküdt-e már azzal a másik pasassal és csipőből rávágta, hogy igen, mert én is megcsaltam...Ha ez nem történik meg még minden visszaállhatott volna a régi kerékvágásba, de így ha megszokott közegemben akarok maradni le kell ezt nyelnem, hogy más is szúrta mellettem. Van egy 7 éves kisfiúnk és mindent közösen szereztünk, nagyon nem járnék jól a válással.

2021. máj. 16. 15:23
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól tette.Ja,és nem fog leállni,miután rájött hogy érezheti magát jól is,csak nem veled.
2021. máj. 16. 23:19
 32/36 anonim ***** válasza:
14%
Üljetek le beszélgetni.Szerintem még megbocsátható mindkettőtöknek egy-egy botlás.
2021. máj. 17. 08:45
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Már az is gond, hogy külön szobába költözött és te ezt hagytad. Mikor én tettem ezt (nem megcsalás miatt) akkor az uram minden nap kérlelt hogy ne csináljam ezt, mert nem tud nélkülem aludni, hiányozom neki.

Engedd el ha nem szereted! Én már ezt nem erőltetném.

2021. máj. 17. 11:10
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Szóval megcsaltad és még neked áll feljebb? Szegény feleséged, remélem lelép az egyik udvarlóval.
2021. máj. 17. 14:44
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Itt nincs miről beszélni!

Neked van valakid, akihez valószínűleg kötődsz is, mert nem azt írtad hogy lett valakid szexre.

A nejed meg érzelem nélkül, bosszúból lefeküdt egy másik pasival.

Ennek nem valószínű hogy jó vége lesz! Ezek túl nagy törések egy kapcsolatban.

2021. máj. 17. 18:04
 36/36 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező! Te hosszabb ideje benne vagy a másikkal?

Vagy csak ismerkedtek?

Ezek után nem gondoltál arra hogy megpróbálod vele?

Mert te is hibás vagy hogy a párod mellett lett valakid, de a párod még tetézte ezt és lehetetlenné tette a visszautat.

Három évvel ezelőtt történt hasonló velem. Tényleg szerelmes lettem másba a feleségem mellett, de nem volt szex, nem csaltam meg. Ezt ő megsejtette és összefeküdt egy munkatársával. Azt hitte megcsalom. Hiába mondtam bármit, ő a fejébe vette hogy folyamatosan csalom. Ezek után már nem voltam képes hozzáérni. Szétmentünk.

Új életet kezdtem a másik nővel, akit a nyáron feleségül veszek. :)

2021. máj. 19. 08:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!