Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezek után együtt maradnál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után együtt maradnál a feleségeddel?

Figyelt kérdés
12 éve vagyunk együtt,és előállt egy olyan helyzet, hogy nekem lett valakim. Jól titkoltam, de a feleségem valahogy megsejtette. Igazából semmi konkrétumot nem tud, nincs is semmi bizonyítéka, csak hajta, hogy ő nem hülye és tudja, én pedig tagadom. Egy ideig nem is vettem komolyan, de több mint egy hónapja külön szobába költözött, és mióta hangoztatja hogy megcsaltam és nem kellek neki, 2 pasi is elkezdett nyomulni rá. Ráadául az egyikkel flörtölgetett is. Ekkor abbahagytam a kapcsolatomat és úgy terveztem kivárom míg megnyugszik és minden a régi a lesz. Szerencsére az ismerősök és mindkettőnk családja nekem ad igazat és csak hisztinek tartják a vádait. De annyira kerül és annyit mászkál,hogy rákérdeztem lefeküdt-e már azzal a másik pasassal és csipőből rávágta, hogy igen, mert én is megcsaltam...Ha ez nem történik meg még minden visszaállhatott volna a régi kerékvágásba, de így ha megszokott közegemben akarok maradni le kell ezt nyelnem, hogy más is szúrta mellettem. Van egy 7 éves kisfiúnk és mindent közösen szereztünk, nagyon nem járnék jól a válással.

2021. máj. 16. 15:23
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
92%

Ez komoly? Te járatod le. Nyilván óvatos vagy de attól ő nem hülye. Nem hisztis, basszus csak nincs bizonyítéka. De ez egy hazassag, nem tárgyalas..jóhogynem DNS minta, vagy video felvétel kell.

Meddig akarod szívatni szegényt?

2021. máj. 16. 16:06
 12/36 A kérdező kommentje:
Olyankor nem szegény, mikor kúratni kell magát?
2021. máj. 16. 16:08
 13/36 anonim ***** válasza:
98%
Te kezdted
2021. máj. 16. 16:09
 14/36 anonim ***** válasza:
98%

Ne legyél már alszent, te csalod őt. Csak sérti a kis önérzeted hogy veled is megeshet. Hát ez van..( amugy szerintem csak ramondta).

Hatalmas kib.szas vele amit csinalsz.

2021. máj. 16. 16:10
 15/36 A kérdező kommentje:
A húga névnapján a szemem láttára táncolt vele összesimulva, ha nem vagyok ott már akkor megdugta volna a gyökér...Meg ezzel is ő járatja le magát, mindenki előtt hagyja hogy rámásszanak, még jó hogy nekem adnak igazat.
2021. máj. 16. 16:14
 16/36 anonim ***** válasza:
98%

Feltekennye akart tenni.

De minek erolkodsz hogy ot nezzek hulyenek ha egyszer tenyleg megcsalod?

2021. máj. 16. 16:16
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? Te kezdted, félredugtál. Most ő is, nyeld le ezt a békát.
2021. máj. 16. 16:26
 18/36 anonim ***** válasza:
83%
Én páros lábbal rúgnálak ki az ajtón a helyében, aztán dughatnád a büdös fszod, ahová akarod hímribi.
2021. máj. 16. 16:26
 19/36 anonim ***** válasza:
55%

Komolyan bárki elhiszi, hogy ez nem egy szokásos troll kérdés?

Egy tipikus vasárnapi gyerünk utáljuk együtt a férfiakat

Szánalmas vagy kérdező, még csak úgy sem tudsz fogalmazni, mint egy igazi megcsaló, pláne nem mint egy férfi

Tiszta szégyen, mennyire magányos vagy

2021. máj. 16. 16:33
 20/36 anonim ***** válasza:
37%

így ha megszokott közegemben akarok maradni le kell ezt nyelnem

Egyértelműen troll !!

2021. máj. 16. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!