Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyit hízott a feleséged,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit hízott a feleséged, mióta együtt vagytok? Milyen hatással van ez rád?

Figyelt kérdés
2019. máj. 26. 22:38
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Majd 40 kilót. Konkrétan undorodom tőle.
2019. máj. 26. 22:39
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

#1 Na hát majdnem megvan akkor a többnejűség. Kaptál 1.5 feleséget.

Borzasztó, hogy így elengedik magukat emberek a 'tutiban'. (Nem csak a nők, hanem a férfiak is.)

2019. máj. 26. 22:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hízott. Én viszont igen. Kicsit vissza kellene vennem a kajából és a sörből.
2019. máj. 26. 22:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb 5 kg van rajta a 2. szülés után 3 hónappal. Nem látszik meg, egyébként is duci volt. Szeretem az alakját is.
2019. máj. 27. 05:33
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
16 éve vagyunk együtt. Nagyon odafigyelek az étkezésemre, így inkább talán még fogytam is. Szültem két gyereket,akkor nyilván nem így néztem ki. Nekem fontos, hogy az a nő nézzen vissza a tükörből, akit én szeretnék. Nem tudom, a férjem mit szól hozzá, mert sajnos nem kapok tőle visszacsatolást. Illetve nem tőle kapok. Megdicsérnek a környezetemben mindenhol, folyamatosan kapok bókokat. 30+ vagyok, azt gondolom, otthon kellene ezeket megkapnom.
2019. máj. 27. 05:49
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem híztam. Vagyis, az esküvőre lefogytam 7 kilót, de az idővel visszajött, és most pontosan annyi vagyok, mint az esküvő előtt bármikor. A férjem imádja, nyilván most sem vagyok egy bálna :) De azért igyekszem megint lefogyni, jobban tetszettem magamnak úgy.
2019. máj. 27. 07:25
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
Nem híztam. Volt, hogy télen fel csuszott 2-3kg,de az mindig le is ment. Úgy látom a páromon, hogy szereti az alakom, meg szokta jegyezni, hogy csinos vagyok. Most edzésbe kezdek, hogy formáljam az alakom és még jobban érezzem magam a bőrömben.
2019. máj. 27. 10:24
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
Terhesség alatt híztam csak, de szülés után kb 3-4 hónappal már ugyanannyi voltam mint terhesség előtt. Férjemnek nagyon tetszem még mindig, ezt gyakran hangoztatja, plusz nagyon sokszor sündörög is körülöttem :D
2019. máj. 27. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
20 kilót hízott és döngő léptekkel jön felèm a hálószobába a hatalmas piná..val! Okádok!
2020. febr. 6. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!