Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit hízott a feleséged, mióta együtt vagytok? Milyen hatással van ez rád?
Figyelt kérdés
2019. máj. 26. 22:38
1/9 anonim válasza:
Majd 40 kilót. Konkrétan undorodom tőle.
2/9 anonim válasza:
#1 Na hát majdnem megvan akkor a többnejűség. Kaptál 1.5 feleséget.
Borzasztó, hogy így elengedik magukat emberek a 'tutiban'. (Nem csak a nők, hanem a férfiak is.)
3/9 anonim válasza:
Nem hízott. Én viszont igen. Kicsit vissza kellene vennem a kajából és a sörből.
4/9 anonim válasza:
Kb 5 kg van rajta a 2. szülés után 3 hónappal. Nem látszik meg, egyébként is duci volt. Szeretem az alakját is.
5/9 anonim válasza:
16 éve vagyunk együtt. Nagyon odafigyelek az étkezésemre, így inkább talán még fogytam is. Szültem két gyereket,akkor nyilván nem így néztem ki. Nekem fontos, hogy az a nő nézzen vissza a tükörből, akit én szeretnék. Nem tudom, a férjem mit szól hozzá, mert sajnos nem kapok tőle visszacsatolást. Illetve nem tőle kapok. Megdicsérnek a környezetemben mindenhol, folyamatosan kapok bókokat. 30+ vagyok, azt gondolom, otthon kellene ezeket megkapnom.
6/9 anonim válasza:
Nem híztam. Vagyis, az esküvőre lefogytam 7 kilót, de az idővel visszajött, és most pontosan annyi vagyok, mint az esküvő előtt bármikor. A férjem imádja, nyilván most sem vagyok egy bálna :) De azért igyekszem megint lefogyni, jobban tetszettem magamnak úgy.
7/9 anonim válasza:
Nem híztam. Volt, hogy télen fel csuszott 2-3kg,de az mindig le is ment. Úgy látom a páromon, hogy szereti az alakom, meg szokta jegyezni, hogy csinos vagyok. Most edzésbe kezdek, hogy formáljam az alakom és még jobban érezzem magam a bőrömben.
8/9 anonim válasza:
Terhesség alatt híztam csak, de szülés után kb 3-4 hónappal már ugyanannyi voltam mint terhesség előtt. Férjemnek nagyon tetszem még mindig, ezt gyakran hangoztatja, plusz nagyon sokszor sündörög is körülöttem :D
9/9 anonim válasza:
20 kilót hízott és döngő léptekkel jön felèm a hálószobába a hatalmas piná..val! Okádok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!