Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalna a párotok. Kidobnátok ha nincs hol laknia?
Mint kiderült megcsalt. Nyilvánvaló a szakítás. 1 éve voltunk együtt, 6 hónap után költözött hozzám. Azóta a szülei meghaltak és mivel a házon adósság volt dögivel, én meg nem voltam hajlandó milliókat kifizetni más házáért, az az államé lett. Szóval abszolút nincs hova mennie, barátai se vannak nagyon. Igazából nem is értem mit gondolt mikor szeretőt szerzett (Egy házas férfit).
Igazából kiakarom dobni, amúgy sem volt jó a kapcsolat, még is adtam neki egy esélyt. Miután viszont realizálta, hogy következményei vannak a megcsalásnak és házasok sem vagyunk, csak folyton üvöltve sír és könyörög egész nap. Egyszer azóta az egyik szomszéd már kihívta a rendőröket is mert azt hitték verem. Nálam nyilván nem maradhat. De ha kidobom se tudom mi lesz, öngyilkosságot is felhozta mert nem akar hajléktalan lenni.
Ti mit tennétek?
Nőként mondom, hogy dobd ki a p*csába. Mostani párommal ugyanezt csinálta az exe, szintén nem volt hova mennie. Párom összepakolta a cuccait zsákokba, kirakta az ajtó elé, aztán mikor jött haza a csaj, akkor adott neki kb 1 havi lakbérre valót. Így nem volt lelkiismeretfurdalása sem, hogy az utcára megy, mert 1 havi albérlet árából már simán elvan 2-3 hétig egy hostelben, aztán annyi idő alatt meg talál albérletet vagy másik eltartót.
Ez a csaj utána nem sokkal simán talált egy másik balekot, aki eltartja, szóval nem kell féltened az exedet, fel fogja találni magát, az ilyenek mindig...
Ne dobd ki azért hallgass a belsődre is a szívedre.
Megcsalt oké nincs közös jövő oké, de emberség az legyen már.
Magad miatt tedd meg.
Emberségesen tedd ki, legyél konyoruletes.
Mint a macskát szarni. Egyszer bemegy a kolbász akkor bemegy máskor is. Majd nálad mossa ki a ge.. cit a méhéből?
Dobd ki a gec..ibe a riherongyot. Minek az már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!