Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Kidobnátok 3 hónap járás után egy olyan 30 éves férfit, aki bevallja, hogy kamu volt az, hogy voltak már barátnői? Azért kamuzott eddig, mert félt, hogy leráznád. Bevallja azt is, hogy életében csak párszor szexelt, mielőtt megismert téged.
Nem. Többféle hazugság van, nem kell mindet egy kalap alá venni. Mindenki hazudik. Álszentség lenne az ellenkezőjét állítani.
Ha azért hazudik, hogy ártson nekem, az nyilván szakítóok. De ha csak azért, mert szégyell valamit és nem akar leszerepelni előttem, az érthető. Én is csinálok ilyet. Az köpködjön, aki azzal nyit egy kapcsolatot, hogy élete minden hibáját és kudarcát rázúdítja a másikra.
"aki azzal nyit egy kapcsolatot, hogy élete minden hibáját és kudarcát rázúdítja a másikra"
Én nem ezzel nyitom a kapcsolatot, hanem fel se merül bennem a kapcsolat gondolata, ha nem történt meg oda-vissza egymás hibáinak a megismerése...
Pont ez az, hogy nem szokásom ilyen direktben "ismerkedni", nekem ez teljes mértékben életidegen hogy egy vadidegentől egyből kapcsolatot/szexet akarjak.... A vőlegényemmel pl. 4 évig voltunk barátok, mielőtt összejöttünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!