Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kicsit összezavarodtam! Akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit összezavarodtam! Akkor ez most, hogy is van?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat gondolkodom erről a témáról, hogy ez mégis, hogy lehetséges.

Társ mellett viszony, ami nem derül ki. Szerintetek? Szerintem, ha valakinek szeretője lesz az változik, ha másban nem is de az időbeosztásában. Mégis, hogy tudnak ilyen profin remekelni, hazudozni össze vissza? A másik dobbenet számomra meg az hogy én nem akarom elhinni, hogy a másik fél semmit nem vesz észre. Ez durva szerintem. Legyen az ember bármilyen jó szinész azért egy viszonynak vannak apró jelei.

2021. máj. 13. 16:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ne fogjon el, ezek ilyen gerinctelen emberek. Tudom, hogy az élet nem fekete-fehér, nem minden megcsalás egy szándékos merénylet, de exed egy önző érzéketlen szr alak volt, aki úgy gondolta neki ez jár. Ő hidd el a legnagyobb vesztes. Ilyenek nem tudnak szeretni, sőt magukat sem, ezért járnak félre.:önigazolásért.
2021. máj. 14. 13:29
 12/14 anonim ***** válasza:

11-esnek. Köszönöm szépen, már majdnem teljesen túl vagyok rajta. Sajnos a gyerek miatt még muszáj, de ő is kezd rájönni, hogy az apja milyen. Őt nagyon sajnálom, mert szereti az apját és érzi, hogy ő nem fontos, hogy ő nem szereti, meg más fontosabb mindig. Ígérget neki, aztán nem tartja be, próbálja ellenünk nevelni, mert párom szereti és teljesen elfogadja a lányomat, de minden egyes apjánál töltött hétvége után újra fel kell építeni az egész kapcsolatunkat, majdnem az elejéről.

Bocsi, nem ide tartozik, csak úgy kijött belőlem :)

És ahogy pont írod, ő nem tud szeretni, csak a külsőség a fontos neki, hogy ő szegény milyen rossz neki, hogy én kisemmiztem, otthagytam. Meg hogy őneki a lánya legfontosabb blablabla....

Bocsi az offért.

2021. máj. 14. 13:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez mondjuk nekem a legundorítóbb. Ismerek pár félrelépőt, de a gyerekükért tűzbe mennének. Válás után is.

Hát nem tudok jót mondani. Örülj, hogy vége

2021. máj. 14. 14:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Örülök és most boldog vagyok :)
2021. máj. 14. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!