Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit összezavarodtam szerintetek most mi van?
"13 éves vagyok és az egyik barátnőm is"
Te Lány vagy?:O Lezbi?
Mit érdekel az téged hogy a másik barátnőddel törődik?
Ez homi=/
13 évesen inkább a nyelvtannal foglalkozz,mert rémes vagy!!!
Osztáj??? ÁÁÁÁÁÁÁÁ
ajj ezen mit nem lehet érteni ijen sügér hogy lehecc?
És lány vagyok és a barátnőm is lány képzeld és nem vagyunk lezbik egy szóval se mondtam.És azért törődök azzal hogy a barátnőmmet ölelgeti mert a barátnőm meg ki nem álhatja képzeld, és én meg bele vagyok a fiuba zúgva.Minden érthető?akinek nem az irjon
és ne a helyesírási hibáimmal törödjetek?
okés?
köszikehh
Miért kell moderálni azért, mert felhívtam arra a nyilvánvaló tényre a figyelmed, hogy nem tudsz helyesen írni? Mellesleg még csak trágár sem volt.
Manapság már meg se lehet szólalni.
tipikus példa az idióta fruskákra... a gyerek látja rajtatok, hogy odavagytok érte, és mindig azzal van akihez épp kedve van. ti meg hagyjátok. 13-14 éveseket még le kellene, hogy kösse a cartoon network meg az ilyenek....
no comment.
Érthetetlen a fogalmazásod,borzalmas a helyesírásod..Ráadásul még szemtelen is vagy..
Őszintén? Kit érdekel,hogy neked mi a bajod?? Tanulj egy kis nyelvtant és egy kis tiszteletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!