Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretői kapcsolatban udvarlás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői kapcsolatban udvarlás?

Figyelt kérdés

Ő a foglalt fél. Ráadásul a férfi.

Ha valaki mindig kérdezget, hogy megfelelő-e amit tesz és ahogy tesz, vágyom-e még rá, meg ilyenek , tehát kell megerősítés.

Ő otthon ezt nem kapja meg, vagy csak egó-fényezés?

Nem egy macsóskodó ember, sőt, szerintem pár szóval össze lehetne törni.

De nem értem milyen lehet a házassága.

Összesen annyit tudok, hogy nincs normális szexuális életük (de van, tehát nem nulla) és hogy egy papucs otthon.

2021. máj. 10. 09:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet érteni mit akarsz...megfogalmaznád normálisan?
2021. máj. 10. 11:54
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom máshogy. Van egy férfi, aki foglalt, nyilván én vagyok a szerető.

Tudom, hogy otthon nem túl rózsás a szexuális életük.

Viszont arra nem számítottam, hogy mindig visszajelzés kell neki, hogy jó, jó volt, jó a teste, mérete is rendben. Igen, vonzódom-e hozzá...

Nem folyamatosan, inkább így rákérdez, hogy mit gondolok róla, miért gondolom stb

Egyszerűen csak nem tudom eldönteni, hogy udvaroltat magának, vagy otthon így le lett építve az egója. Vagy tudni akarja szimplán, hogy én személyesen mit gondolok róla, de ez feltételezné, hogy többet érez irántam, ez meg eléggé kizárt.

2021. máj. 10. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Így már értem. Szerintem azt várja,hogy az egóját simogasd.

Pláne mint írod,hogy papucs otthon.

Miota van a feleseggel? Miert nem válik? Gyerek van?

2021. máj. 10. 12:23
 4/8 A kérdező kommentje:

Lassan tíz éve. Nagyon papucs, otthon semmiért sem szól.

Van gyerek. Nem tudom, nem beszél róla, csak annyit mondott, hogy nem szeretné, ha a gyereke nélküle maradna, mert a felesége biztos ellene nevelné, vagy keresztbe tenne láthatáskor.

Igen, nekem is az ego jut eszembe, csak néha tényleg olyannak tűnik, mint akinek már rég mondták, hogy vonzó és hogy valaki vágyik rá.

2021. máj. 10. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Es te mit akatsz tole hosszú távon?
2021. máj. 10. 13:09
 6/8 A kérdező kommentje:

Jó kérdés. Elképzelésem sincs. Szexnek indult. Egyelőre itt is tartunk. Csak számomra kedves ember, így szex és plusz kedvesség nyilván nem közömbösség.

Kicsit sajnálom, hogy úgy látom, hogy érzelmileg ilyen elhanyagolt.

Néha olyan mint egy elveszett gyerek

2021. máj. 10. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Itt az akérdés hogy képes e kilépni ebből a házasságból,aminek már semmi értelme.És ha igen mikor.
2021. máj. 11. 15:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem fog. Van gyerek. Tudom gyávaság, szóval passzolok. Sajnálom is, nem lennék a helyében. Játssza a boldog életűt, de hogy mi lesz vele x év múlva... kit tudja.
2021. máj. 11. 17:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!