Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit szólnál hozzá ha a 36...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá ha a 36 éves férjed egy 23 evéssel csalna?

Figyelt kérdés
Eleve a megcsalas is már sokkoló na de ez a korkülönbség?
2021. máj. 7. 18:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
12%
9 Érdekes én azt látom itt hogy a 23-24 évesek sokszor 40 felettire vágyik
2021. máj. 7. 19:52
 12/21 anonim ***** válasza:
26%
9. Bár máshonnan is lehetnek barátai az embernek, sokaknak 15-25 évesen a középiskolai, egyetemi társaságból vannak a barátai, akik jellemzően vele egykorúak. 23-24 évesen valóban már inkább a 20 éves lányoknál próbálkoztam, de ehhez kellett az, hogy előtte jó pár velem egykorú gimis vagy egyetemi lány szerelmem elutasítson és szerezzek egy rossz beidegződést azzal kapcsolatban, hogy korombeli nők érdekeljenek. És ezzel bőven nem vagyok egyedül a férfiak között. Ha rajtam múlott volna, akkor 16 évesen 16 éves, 20 évesen 20 éves barátnőm lett volna. Nem rajtam múlott.
2021. máj. 7. 19:55
 13/21 anonim ***** válasza:
73%

Nem mindegy, hány éves?

Mondjuk ha fiatalabb, szebb, akkor legalább megértem, hogy mit eszik rajta, mit tud, amit én nem.

Amúgy meg nem azért váltam, mert a másik nő ilyen vagy olyan. Hanem mert komolyan úgy gondolom, hogy ezzel egy házasságnak vége.

2021. máj. 7. 20:46
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Miért, hány évessel kéne csalnia ahhoz, hogy ne zavarjon?
2021. máj. 7. 20:47
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
13 Vagy szebb és idősebb 🤣
2021. máj. 7. 21:08
 16/21 anonim ***** válasza:
7%

Én is a 18...25 év közötti nővel szeretnék diszkrét kapcsolatot. De nem találok.

Amúgy nem szép dolog a megcsalás de ha az ember éhes eszik. Ha nincs otthon semmi lemegy oda ahol van. Ez ilyen

2021. máj. 7. 21:54
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindegy, hogy hány évessel csal.

Mért, mi lenne, ha 55 évessel csalna?

2021. máj. 7. 22:33
 18/21 anonim ***** válasza:
75%
Én is rajtakaptam hogy a 37 éves párom írogat egy 23 éves lánynak.A lány nem nagyon írogatott neki vissza.Fogalmam sincs mit akart tőle,hiszen a lány másik kontinensen él ráadásul kapcsolatban együtt a pasijával.Aztán azt mondta részeg volt mikor írt neki,bánja és nem tudja miért tette.
2021. máj. 8. 08:31
 19/21 anonim ***** válasza:
65%

18 As. Mert vágyik egy fiatal nőre akit meg tud irányítani.

Én is vagynek rá és segíteném is de sajnos a mai tinik komolytalanok

2021. máj. 8. 08:36
 20/21 anonim ***** válasza:
83%

Keresett egy megvezethetobb p.ncit. aki még beveszi a h.lye dumajat. Aki felnez ra, es elhiszi hogy mekkora figura.

Egyebkent nem zavarna jobban mint mas korosztallyal. Sot lehet egy erettebb no jobban zavarna, azok mar atlatnak a szitan.

De igazabol tenyleg gaz mindenhogy,a lenyeg hogy megcsalt.

2021. máj. 8. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!