Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá ha a 36 éves férjed egy 23 evéssel csalna?
Baromira örülnék neki.
Hálaistennek nincs férjem.
4.
A 23 éves lányokat nem érdeklik a 23-24 éves srácok. A legtöbb fiúnak 15-25 éves kora között az az élménye, amikor vele egykorú lánynál próbálkozik, hogy a lányoknak az idősebb srácok kellenek. Nem feltétlenül a 13 évvel idősebbek, mint ebben a példában is, de az idősebbek. A nők érdekes módon csak 30-hoz közelítve és 30 felett kezdik el erőltetni ezt az egykorú dolgot a férfiaknál. 15-20-25 évesen közben maguk sem annak a hívei, hogy magukkal egykorú fiút találjanak.
Nem mindegy? És ha 36 éves férjed egy 44 éves nővel?
Mondjuk nyilván könnyebb egy 23-ast hülyíteni.
Egy megcsalás az megcsalás. Hosszú távon pedig érzések vannak. Bár a párod agyilag igencsak elmaradott, mert egy dolog hogy vonzó számára egy 23 éves de kapcsolatban gondolkodni...
Volt 35 éves szeretőm. Egykorúak vagyunk. Hát ha kiderült volna, hogy előttem egy 23 éves kiscsajt dugott. Hát körberöhögtem volna.
Gond van azzal aki ilyen különbséggel talál csak párt. És nem a tízenx év miatt, mert ha már a csaj mondjuk 27-28 lenne ő meg 41 azt mondom. De ő még a húszas évei elején van
Feleségként meg még le is hánynám.
Ez a véleményem.
De nem tudom milyen feleség lehetsz, hogy el lehetett előled titkolni a férjed személyiségét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!