Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők! Hogy tudtok kemények maradni? Éreztetek már hasonlót?
Ez a baj veletek nőkkel, leültök az asztalhoz játszani egy játékot, miközben fogalmatok sincs a szabályokról.
A 16 éves(!!!) szeretőm, esküszöm érettebb volt agyilag és lélekben, mint sok 30-40-es MILF.
2# Szerinted most erre fel kéne bőszölnünk, hogy egy gyereket dugsz?
Csak körberöhögünk. Neked ennyi jutott :D Még egy nőt sem kapsz
Egyszerűen csak ne reagálj az ilyen bunkó, kötekedő hozzászólásokra.
Nem te fogadtál hűséget. Én is voltam szerető. Szóba sem jöhettem volna, ha otthon minden rendben van.
Tudtam mindig mibe állok bele, ennek ellenére a legutolsó megégetett. De pont mikor úgy voltam, mint te, kiszálltam.
Hogy fáj-e most is? Igen, főleg mert szerintem ő sem volt irányomba semleges.
De még mindig jobb, mint vergődni, mert egy feleség, az egy feleség, de egy gyerekkel zsaroló feleség ellen nincs esélyed.
Pedig én még csak nem is vártam válásra, most se tenném.
Csak hát a szívnek, ugye nem tudsz parancsolni.
Szeresd magad jobban. Ha ő melletted dönt, akkor lépni fog. Ha nem tud, vagy nem akar egyre megy, te meg tönkre
Én is így kezdtem. És teszem hozzá, nem számoltam vele, hogy nagy vonzalommal baj jár.
Összejöttünk, elkezdtük megismerni egymást. Nem kellett egy hónap és annyi volt nekem.
Elváltunk egymástól. Szerintem mindketten bánjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!