Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg tudnátok ezt bocsátani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnátok ezt bocsátani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem a következő: ha kiderülne a párotokról, hogy 3 éve amikor volt egy rosszabb időszakotok (minden napos veszekedés, majdnem szakítás) megcsalt titeket, ti meg tudnátok bocsátani? Hogyan reagálnátok?

A jelenlegi szituáció az, hogy a kapcsolat jobb, mint valaha, már nincsenek titkolózások, felesleges féltékenykedések, mint ezelőtt.

Nektek megbocsáthatóbbá tenné ezt az a tény hogy már 3 éve történt, vagy pont hogy az ellenkezője?

Köszi a válaszokat.

2021. máj. 7. 15:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

"Azert nem mondta el mert tudta, szakítás lenne a vége"

Erre csak mosolyogva annyit válaszolnék, hogy "milyen igazad volt!" :)

2021. máj. 7. 16:20
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
1 hónapig? És miről szólt az az egy hónap?
2021. máj. 7. 16:21
 13/20 anonim ***** válasza:
54%
Tehat tisztaban volt, hogy mit csinal es mit kockaztat, de ennek ellenere belevagott. Van egy rossz hirem. Meg mindig hazudik neked. Ha visszamenne az idoben ugyanezt csinalna, kihasznalna az alkalmat. Miert is cselekedne maskepp, hiszen semmi sem valtozott. Persze ettol meg mondhatja az ellenkezojet, mert ezt akarod hallani es ezzel o is tisztaban van. Onnan lehet tudni, hogy hazudik es szerepet jatszik, hogy befolyasolni probal. Ha oszinte lenne, akkor hagyna, hogy te donts, mindenfele rahatas nelkul. De o semmikepp nem akar szakitani, igy rajatszik a dologra, probalja elvenni az elet. Nem azt mondja, hogy akkor mit erzett, hogy mennyire varta mar a csajt, hogy alig varta, hogy elmenj es telefonalhasson neki, hanem ezt a bunbano akarmicsodat jatssza. Meg ki is rohogtek a hatad mogott, hogy mennyire atvertek, majd nyomtak egy menetet. Vagy kettot. Ha nem ismered fel, hogy mennyire jellemtelen az ilyen ember, akkor rengeteg kint, fajdalmat fog meg okozni neked. Mert az ember nem valtozik melysegeiben, ez alapbeallitas. Azt pedig vagy egy durva trauma, vagy szakemberek tobbeves munkaja formalja at valamennyire. Sose bizz meg ilyen emberben. Akkor se, ha a multjabol derul ki ilyen cselekedett. Az ilyen ember selejtes es csak kart okoz.
2021. máj. 7. 16:32
 14/20 anonim ***** válasza:
85%
voltam szerető. Egy hónap nem egy alkalom, még ha fizikálisan annyi is fért bele. Igen tudatos dolog.
2021. máj. 7. 16:40
 15/20 anonim ***** válasza:
87%
Tudod ki nézné el. És ilyen magyarázattal pofán is röhögném. Az ilyen fog megcsalni megint. Tényleg marha jó kapcsolat lehet, észre se fogod venni, mert ebben a hitben élsz.
2021. máj. 7. 16:42
 16/20 anonim ***** válasza:
80%

1 hónap?

Miért pont egy hónap?

Hogy őszinte legyek én ezt sem hinném el a helyedben.

Nem adnék esélyt!

2021. máj. 7. 16:56
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Itt nagy butaság volt ezt megkérdezni. Ezt csak te tudhatod.
2021. máj. 7. 17:43
 18/20 anonim ***** válasza:
91%
De nem értem. hogy derült ki? Nem hiszek az ilyen hirtelen változásokban.
2021. máj. 7. 17:44
 19/20 anonim ***** válasza:
36%
Ha most jobb a kapcsolat, mint valaha is volt és ez egyben azt is jelenti, hogy most jó a kapcsolat, akkor beszélnék a dolgoról. Elmondanám, hogy mit éreztem volna, ha akkor tudom meg, mit érzek most, így visszamenőleg és azt se titkolnám, hogy igen is felmerül bennem a szakítás gondolata a csalás és a hazugság miatt. De adnék még egy esélyt mindkettőnknek azzal, hogy tudatosítom: a gondokra a párbeszéd és a változtatás a megoldás, nem a félrelépés, és ez volt az utolsó eset, hogy ezt elnéztem. Az , hogy meg tudsz-e bocsátani, az majd kiderül hónapok-évek múlva... Mert lehet, hogy most tudatosan elfogadod a dolgot, de sose tudsz megbízni benne újra- akkor úgyse fog működni. De csak a csalás ténye miatt nem dobnám el ezt a jót, ami most van. Nem hiszek abban, hogy a csalásra mindig egyetlen jó lépés van: a szakítás.
2021. júl. 22. 08:55
 20/20 anonim ***** válasza:
#19: bocs, egy dolgo kimaradt. Az 'elnézés' csak azért, mert akkor nem voltatok jóban, 'napi veszekedés, majdnem szakítás'. Ha látszólag minden OK lett volna és úgy csal meg, akkor az én véleményem is más lenne.
2021. júl. 22. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!