Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja mindenáron egy feleség bebizonyítani, hogy őt szereti az, aki szeretőt tartott mellette?
Szólok előre, sem szerető, sem megcsaló, sem feleség nem vagyok :)
Csak sok olyan poszt fut itt, ill. sok olyan hozzászólást olvasok, amiben hát sokszor nyomdafestéket nem tűrő módon gyalázzák a szeretőt, és mindenáron próbálják megmagyarázni, hogy aki megcsalja a párját, az attól még biztos a párját szereti, mert a család az első, meg a szent, meg egy szerető csak ürítésre van (?). Stb. Ilyenek.
Engem megcsalna a párom én biztos látnám a szemem előtt, hogy hogy készült hosszú ideig máshoz , és mikor engem csókolt búcsúzóul mást dugott utána.
Hát el nem tudnám hinni, hogy így lehet szeretni. Pláne, hogy ha még van otthon szex, nem tudom hogy érintene, ha tudnám, hogy másban is volt és valószínű nagyobb élvezettel.
Sosem tudnám megbocsájtani.
Fogalmam sincs, hogy mégis miről beszélsz. Sajnos sokat vagyok ezen a szar fórumon, de még nem láttam ilyet.
Olyat láttam csak szép számmal, hogy a szerető jött fel kérdezősködni, hogy vajon van-e esély rá hogy a férfi elhagyja az asszonyt, mire jönnek a válaszok hogy nem; te nem jelentesz neki annyit hogy felrúgja az életét.
Szerintem te csak ezt értetted félre. Ez nem egy feleség büszkesége, hogy "a férjem mindig engem választ" hanem egy kis fejbekólintás a szeretőnek hogy ilyen haszontalan fütyire ne várjon, mert az ilyeneknek sosem a szerető a prioritás, hanem a kényelmes élet amit a feleség biztosít. Nem szerelmet keresnek, hanem egy kis mellékes dugást.
A különösen bunkó válaszok sztem általában beteg lelkű nőgyűlölőktől jönnek, akik itt keresnek rosszabb sorsú nőket akikbe belerúghatnak. Néha vannak itt megvert nőktől is kérdések, is azokra is odasereglenek hogy megtapossák a nőt a lehető legalpáribb stílusban (olyanba mint amit leírtál).
Csak simán fájdalmat akarnak okozni minden nőnek akin találnak gyenge pontot.
Minap volt itt egy nő, aki azzal bizonygatta a férje nagy szerelmét feléje, hogy az családi képeket pakol a netre. És ettől elvan olvadva, ezzel maximálisan bizonyítottnak látja, hogy csakis őt, a feleségét szereti. A szerető meg mehet a francba. A képek kirakása előtt 7 hónapig csalta, de lehet még most is, csak már óvatosabb a férj. Szóval igen, van ilyen itt. Belinkelném ennek a nőnek a kérdéseit, de telefonról nem értek hozzá. 😃
23 Jól van akkor . Kár, hogy az én párom nem "így" szeret ...
Lécci majd linkeld a statisztikát a 99%-ról, köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!