Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja mindenáron egy feleség bebizonyítani, hogy őt szereti az, aki szeretőt tartott mellette?
Szólok előre, sem szerető, sem megcsaló, sem feleség nem vagyok :)
Csak sok olyan poszt fut itt, ill. sok olyan hozzászólást olvasok, amiben hát sokszor nyomdafestéket nem tűrő módon gyalázzák a szeretőt, és mindenáron próbálják megmagyarázni, hogy aki megcsalja a párját, az attól még biztos a párját szereti, mert a család az első, meg a szent, meg egy szerető csak ürítésre van (?). Stb. Ilyenek.
Engem megcsalna a párom én biztos látnám a szemem előtt, hogy hogy készült hosszú ideig máshoz , és mikor engem csókolt búcsúzóul mást dugott utána.
Hát el nem tudnám hinni, hogy így lehet szeretni. Pláne, hogy ha még van otthon szex, nem tudom hogy érintene, ha tudnám, hogy másban is volt és valószínű nagyobb élvezettel.
Sosem tudnám megbocsájtani.
Amúgy meg azért akarja bebizonyítani, mert önmagából indul ki. Hogy ő fordított helyzetben ugyanezzel mentegetőzne, mert nem akarná, hogy a férfi kidobja.
Egyébként nincs túl sok realitása a dolognak, mert egy nő bármikor könnyedén ki tud lépni a kapcsolatból, kivéve ha önmagát zárta kelepcébe.
Nem csak a "fiatalon éld ki magad" résznél kellett volna megfogadni a feministák tanácsát, hanem ott is, hogy TARTSD EL ÖNMAGAD, LÉGY ANYAGILAG FÜGGETLEN, NE A FÉRFIN ÉLŐSKÖDJ, illetve bár te szülsz, de harcold ki az államnál, hogy a férfi is ugyanannyit legyen gyesen, mint te, mint fejlettebb országokban, így nem csak téged fognak kérdezgetni a munkáltatók, hogy tervezel-e gyereket, hanem őt is. Meg egyébként is gyereket akkor vállalj, ha egyedül is el tudnád tartani, mert a legtökéletesebb férfi is bármikor meghalhat és a családja, anyós após is kihalhat hirtelen akár egymás után röviddel. Lovat sem ülünk meg fél s..ggel, gyereket sem vállalunk a semmire.
Nagy részben a feleségeket gyalázzák.Te is most úgy tetted fel a kérdést, hogy ez legyen a vége.
Te élvezed ezt olvasni?Mindig leírod, hogy nem vagy egyik sem vagy ez az első ilyen kérdésed, de az írásképedből lejön hogy te vagy.
Miért élvezetes számodra olvasni, hogy leszólják a feleségeket?Nagyon megbánthatott valaki aki nem hagyta ott a nejét ha neked már csak ez maradt :D
12# Elég ráérős lehetsz. Nem tettem még fel ilyen kérdést, húú, de érdekes. Írásképem? Mi? Hogy kerek mondatokat írok.
Pont azért írtam feleségekről, mert megcsalt férfiaknál még egyszer sem olvastam, hogy lehímringyózták volna a szeretőt.
Sajnálom, hogy neked ilyen fájdalmaid vannak, hogy mások írásképeit fejtegeted. Vagyunk páran ezen az oldalon, gondolom te törzstag vagy
13# Gratulálok. Majd mondd neki el, hogy megcsalod és szereted. Ha elfogadja akkor hurrá. Egyéb esetben míg kussolsz, csak szimplán ámítod magad
12-eshez még annyit, hogy bár bizonygatni nem fogom, de van annyi tartás bennem, hogy még véletlenül se kelljen olyan, aki gyáva kilépni egy kapcsolatból. És legutolsó hogy ilyen házasságra vágynék. Gondolom te feleség lehetsz.
Szép életet :)
Marha jó kérdés. Feleségként, ha megtudnám, hogy a férjemnek szeretője van, az utolsó, ami eszembe jutna, hogy ez az ember szeret engem. Dehogy szeret.
Önáltatás. Gyenge ahhoz, hogy elhagyja, ezért meg akarja magyarázni magának és a környezetének is, hogy nincs olyan nagy gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!