Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért reagált így a feleség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért reagált így a feleség?

Figyelt kérdés

A szemközti szomszédom egy igazi mintaházaspár, pici gyerekekkel.

A minap mentem dolgozni, szálltam le a buszról és az egyik parkolóban láttam, hogy ez a szomszéd egy másik nővel csókolózott a kocsijában.

Hirtelen sokkot kaptam, mert ők azok akikre az ember tényleg nem is gyanakodna, hogy így élnek.

Amikor a párja dolgozott akkor átmentem hozzá beszélgetni, és felhoztam neki a témát, hogy ne haragudjon hogy belekotnyeleskedek az életükbe, de ezt láttam. Ne kérje számon a párját, ne is vitatkozzon vele, nem ezért szóltam, hanem azért, hogy járjon nyitott szemmel és ő buktassa le valahogy, esetleg kapja rajta.

Erre kiverte otthon a hisztit, ment a balhé, az is kiderült, hogy én mondtam el, aminek az lett a vége, hogy én egy m ocskos ri banc vagyok aki a pasijára hajt és ezért akarok nekik bekeverni, mert amúgy is régúta kinéztem magamnak, de neki nem kellek :)

Így magyarázta ki a férj, amit a feleség el is hitt.

Aztán másnap mentem ugyanúgy dolgozni, és ugyanott láttam őket, jót röhögtek rajtam a markukban.

Hogy lehet egy feleség ennyire elvakult?

2021. máj. 2. 10:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
89%
Az Andersen pályázatunkra benyújtott egyik pályaművet olvashattuk.
2021. máj. 2. 10:25
 2/26 anonim ***** válasza:
80%
Itt azért te vagy a legnagyobb hülye ebben a sztoriban. Most elképzelem hogy bármi rosszat is tettél valaha az életben (nem feltétlenül megcsalás) és valaki beárul téged csak úgy random, aztán meg is büntetnek, te meg közben azt hiszed nem is csináltál semmi rosszat.
2021. máj. 2. 10:27
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb videózz.
2021. máj. 2. 10:28
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a besúgások 99%-ban így végződnek. Nem kellett volna belekeveredned. De ha már így tettél,hogy elvedd a kedvüket a "marokba röhögéstől" készíthettél volna egy fotót amit a pasi -csak a pasi- orra alá dörgölhetnél. Ez nem sért személyiségi jogot ha a szabadban készült -bármit fotózhattál-, és nem teszed közsszemlére. Egyébként a mintapár mindig gyanús,nincs olyan,hogy minden tökéletes,én legalábbis nem hiszek benne.
2021. máj. 2. 10:52
 5/26 anonim ***** válasza:
97%
ugyanez volt velem. Én hiszek a kérdezőnek. Mi lett vége a sztorinak?
2021. máj. 2. 10:59
 6/26 A kérdező kommentje:

1-es:

Nem értem mi ebben az ami meseszerű neked?

Hogy dolgozom? Hogy busszal járok? Hogy valaki csalja a párját? Vagy az, hogy a jóakarót hibáztatják?

Nézz már körbe legalább itt a kérdések közt hány ilyen eset van.

5-ös:

Hagytam a francba. Gondolkoztam azon, hogy lefotózzam-e, de inkább továbbmentem.

Mit csináltam volna? Visszamenni a feleséghez bizonygatni? Pláne ezek után?

Inkább úgy vagyok vele ez az ő dolga, és inkább foglalkozom a saját életemmel, mindenki úgy cseszi el az életét ahogy akarja.

2021. máj. 2. 11:07
 7/26 anonim ***** válasza:
78%
Nem kellett volna beleavatkoznod
2021. máj. 2. 11:07
 8/26 A kérdező kommentje:

7-es:

Utólag már ezt én is belátom.

Vagy a szeretőt hibáztatják vagy a besúgót.

A megcsalót csak ritkább esetben.

2021. máj. 2. 11:09
 9/26 anonim ***** válasza:
56%
#6 nézek én körbe-körbe, sok éve. Ez alapján írtam az 1-es kommentemet ☺
2021. máj. 2. 11:10
 10/26 anonim ***** válasza:
60%

A hosszú, boldog házasság titka, hogy a feleség szemet huny a megcsalás fölött. Annyi, de annyi ilyen példát tudok, ahol a férj úgy beszél a családról, a feleségéről, és úgy is viselkedik vele, hogy biztos vagy benne, hogy ő aztán sose... Aztán róla is kiderül, hogy de, ő is pont ugyanúgy félrekúrt, legfeljebb ritkábban.

Amelyik feleség vagy barátnő elkezd kutakodni, az kezdhet is csomagolni, mert biztos, hogy talál is.

Aki nem akar válni pár év után, főleg pici gyerekkel, ahogy írod, az elhiszi, hogy a férje hűséges, és tudja, hogy mikor kell félrenézni.

Ahol tudom, hogy a férfi hűséges, ott azért, mert a kutyának se kell, főleg a jelleme miatt. Csak szenvednek egymás mellett.

A boldog és hűséges párok legfeljebb a friss házasok. Ne aggódj, 5-10 év, és lesz a feleségnél fiatalabb, aztán elkezdi hajtani a mintaférj.

2021. máj. 2. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!