Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért reagált így a feleség?
A szemközti szomszédom egy igazi mintaházaspár, pici gyerekekkel.
A minap mentem dolgozni, szálltam le a buszról és az egyik parkolóban láttam, hogy ez a szomszéd egy másik nővel csókolózott a kocsijában.
Hirtelen sokkot kaptam, mert ők azok akikre az ember tényleg nem is gyanakodna, hogy így élnek.
Amikor a párja dolgozott akkor átmentem hozzá beszélgetni, és felhoztam neki a témát, hogy ne haragudjon hogy belekotnyeleskedek az életükbe, de ezt láttam. Ne kérje számon a párját, ne is vitatkozzon vele, nem ezért szóltam, hanem azért, hogy járjon nyitott szemmel és ő buktassa le valahogy, esetleg kapja rajta.
Erre kiverte otthon a hisztit, ment a balhé, az is kiderült, hogy én mondtam el, aminek az lett a vége, hogy én egy m ocskos ri banc vagyok aki a pasijára hajt és ezért akarok nekik bekeverni, mert amúgy is régúta kinéztem magamnak, de neki nem kellek :)
Így magyarázta ki a férj, amit a feleség el is hitt.
Aztán másnap mentem ugyanúgy dolgozni, és ugyanott láttam őket, jót röhögtek rajtam a markukban.
Hogy lehet egy feleség ennyire elvakult?
mi a f...szt kérdezgetitek hogy minek avatkozott bele? talán élete végéig hazudnia kellett volna, hogy nem látott semmit? vagy még ezek után még egy bonbonnal meglepnie az illetőt?
én is ugyabezt tettem, fogtam és hagytam a fenébe az egészet.
Csak az olyan emberen lehet segíteni, aki hagyja , hogy segítsenek neki, és igen, az olyan emberrel nem lehet mit kezdeni aki hazugságban akarja leélni az életét...
utóbbi sorban a megcsalt csajra gondoltam.
5ös hozzászóló voltam
Hasonló történt velem is. Annyi, hogy egy egyetemi jó barátnőm tudta meg tőlem, hogy félrelépett a pasija. Konkrétan nekem hangfelvételem volt, amiben a srác elmondta egy telefonbeszélgetés folyamán, hogy mit tett.
Természetesen én lettem aki kavar... Sőt, a hangfelvételt is manipuláltam...
Sokáig gondolkoztatott a kérdés. Én arra jutottam, hogy a megcsalt félnek könnyebb hazugságban élnie, mint elfogadni, hogy felforduljon a kis világa.
De most mégis mit várt a kérdező? Fogja a pici gyereket, egy bőrönd ruhát, kicsengeti a CSOK felét, és önérzetesen megy az utcára?
Nem véletlenül kezdik a drága jó férjek ilyenkor a szeretőzést. Pontosan tudják, hogy a feleségük akkor se tud válni, ha akar. Nincs gáz, ha lebuknak, legfeljebb pár virág, egy kis udvarlás, aztán megy minden tovább. Még hosszú évekig taposhat rajta, mire anyagilag független tud lenni elvált anyaként.
Háháá a karma lecsapott! Megérdemlik a spiclik ! :)
Huh de jót mosolyogtam istenem köszönöm!
Egyszerűen csak, megérdemled! Remélem mégjobban megbosszulja a férj!
Régen egy volt barátnőm hapija rámírt MSN-en(mondtam, hogy régen :D ), hogy miket csinálna velem. Elhajtottam a francba. A képernyőképet természetesen elküldtem a barátnőmnek, úgy gondoltam, joga van tudni, hogy a hapija egy nyomorult féreg. A vége az lett, hogy a barátnőm szerint én akartam elszedni tőle a csoda kis barátját. Úgyhogy a kapcsolatunk megszakadt. Közös ismerősünk által tudom, hogy azóta is csalja a hapija, aki már a férje . Azaz 15 éve. A különbség annyi, hogy a biztonság kedvéért szült neki 3 gyereket. Van, akiknek így a jó. Félre tud nézni, aztán azt hiszi, ez a boldogság.
Mindenesetre én örülnék, ha bárki szólna, hogy hülyének vagyok nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!