Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthagynátok a férjeteket ha kiderülne több hónapos viszonya van valakivel?
Én másodrangú, te huszadrangú. Nem vagyok szerető. Szimplán ilyen okádék emberektől hányok. Nekem egyik szülőm ezt tette volna bosszúból, mert a másik megcsalta, miközben mindkettő kellett az életembe, és semmi közöm nem volt az ő kapcsolatukhoz, hát felnőttként ezt igen levertem volna azon, aki ezt megtette.
De egyébként hála istennek ilyen senkiházi picsák mint ti egytől egyig beszopjátok, mert nem ítél csak úgy anyának gyereket láthatás nélkül, viszont ti senkinek sem fogtok kelleni, az száz. Ezért is fröcsögtök itt.
És egyikőtök sem anya az száz, mert gyereken bosszút állni, hát a legalja
Durva milyen buta itt egy-két ember. Egy megcsalás két felnőtt ember dolga/gondja. Ehhez mi köze van szerencsétlen gyereknek? Ettől még simán lehet a másik jó szülő.
El nem hiszem, hogy van aki olyan gonosz, hogy a gyerekét eltiltja a saját, vér szerinti apjától. Szégyen
Azzal, hogy félrekúrt, megbukott mint szülő! fontosabb volt egy mocskos kis r*banc, mint a saját családja. Ugyanis, ha egy férfi félremegy, akkor az autómatikus válás. (Legalábbis velem egyszer lehet így bánni, utána automatice kuka) Vagy mire gondolsz? El kellett volna néznem? Egy francot.
Az ilyen nem szülő!
Szerencsére sikerült eltiltatnom.
Ilyen apára nincs szükség. A második ferjemmel van közös gyerek. Ő az apja az elsőnek is! Nekem a gyerektartás sem kellett. Semmi! Akinek tobbet ért egy fiatal kis k*rva, mint a gyereke, az egye meg amit főzött. Ha megkérdezi, megmondom az igazat: Nem voltál neki annyira fontos, mint az a r*banc, akivel félrement.
Azzal, hogy félrekúrt, megbukott mint szülő! fontosabb volt egy mocskos kis r*banc, mint a saját családja 😂😂😂😂
Hát ilyen "nőt" mint te ki nem csalna meg? :D bohóóc 🤡🤡
rusnya is vagy ez száz 🤢
Hazug kis riban-c vagy, dehogy tiltattatad el. Nincs Magyarországon olyan törvény, ami megcsalás miatt engedné, hogy ne legyen láthatás.
Neked második férjed? :D Ne nevettes már
:D
Senki vagy, az is maradsz. Remélem gyerek lelkileg sérült lesz :)
Lehet személyeskedni, de attol még igazam van!
A válasszal ne fáradj!
Abba hagytam a kérdés követését!
Ki mondta, hogy a megcsalasra hivatkozva tiltattam el?! Bőven elég volt besározni! Egy jó ügyvéd elég hozza
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!