Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthagynátok a férjeteket ha kiderülne több hónapos viszonya van valakivel?
Egyszeri részeg botlást is nehezen venne be a gyomrom, de úgy gondolom, azt még megpróbálnám menteni - jobban mondva hagynám neki, hogy ő próbálja menteni, nem az én munkám.
Nade több hónapos kapcsolat a hátam mögött? A közelembe ne jöjjön tobbet, a cuccait átveheti anyukájánál 🤗
Figyelj egy szerető egy második partner. Telnek a hónapok és egyre jobban megismerik egymást. Már náluk is kezd megszokott lenni a szex, mégis még mindig kívánják egymást és még mindig vágynak egymás társaságára.
Szóval ő olyan mint te, csak másodjára jött.
Innentől mi a kérdés?
Gondolom nem felhőtlen a házasságod ha már ide jutottatok. kíváncsi lennék a férjed mit dumál most neked
van gyerek?
#17, 18
Az első ferjem...igen. Sajnos rosszul dontottem. Tönkretettem mindenhogyan, és nem, nincs bűntudatom.
Senkiházi vagy. Remélem még átgázolnak rajtad párszor. Meg is érdemled
Nem csodálom hogy csaltak. Csalni is fognak. Már ha egyáltalán kellesz még bárkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!