Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem tudok nemet mondani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok nemet mondani?

Figyelt kérdés
Hosszú ideje vagyunk együtt a párommal eddig rá sem néztem egy pasira sem, nem éreztem vonzónak és nem láttam szépnek egyet sem. Errefel most azt hiszem belezúgtam az egyik kollégámba. Nem akarom megcsalni a páromat de nem tudok ellenállni. Folyton ő jár a fejemben, a munkahelyemen őt stírölöm egész nap. Már egyszer visszautasítottam a közeledését sikertelenül, eltökélte hogy nem adja fel. Úgy érzem megőrülök. Hogyan találhatnék vissza önmagamhoz, hogy verhetném ki a fejemből?

2021. máj. 5. 13:21
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Hogy kell elkepzelni ezt a nem tudok ellenallni dolgot? Automatikusan szetnyilik a labad, amikor a kozeledbe kerul? Felnott ember vagy, hozd meg a sajat dontesed es utana jarj el aszerint. A fickot meg pattintsd le ugy, hogy tobbet ne probalkozzon. Hamar pontot lehet tenni ennek a vegere, ha te is ugy akarod. Ez a nem tudok ellenallni szoveg szanalmas, felelossegtologato, onfelmento duma. Igenis meg lehet es meg is kell huzni a hatarokat. Mi akadalyoz benne?
2021. máj. 5. 13:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szólsz a párodnak hogy nyomul rád a kollégád, eléd megy és esetleg elbeszélget vele, ha nem ért a szép szóból. De gondolom ezt nem mered, mert adtad neki a jeleket. Nőként mondom, hogy ez elég ribis dolog. Hagyd el a párodat, ha szerelmet érzel a kollégád iránt, ennyi. De gondolom attól félsz, hogy neki csak pár menetre lennél jó. Valószínűleg így is van, de te tudod.
2021. máj. 5. 14:14
 3/10 A kérdező kommentje:
A legszörnyűbb hogy ő is csak 1-2 menetre lenne jó, még ha szingli is lennék, többre nem kéne.... ez meg aztán még ribisebb tudom.
2021. máj. 5. 15:56
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

"Már egyszer visszautasítottam a közeledését sikertelenül"

Vagyis már megdugott?

2021. máj. 5. 15:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem, csak nem állt le a flörtöléssel, bókolással. Egyelőre ez a szint amin játszunk, de vissza lépni szeretnék.
2021. máj. 5. 16:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

#4-es

Az én olvasgatom szerint még nem történt semmi, csak a sikertelenül elött hiányzik egy vessző, és akkor más értelmet nyer a mondat.

Kedves poszterina. Ha így folytatod, akkor a jelenlegi párodra akaratán kívül szomorú, stresszes időszak vár...

Más, ilyen témájú poszthoz is írtam már... Meglátszik, hogy tavasz van...

2021. máj. 5. 16:19
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem te még nem élted ki magad és nem kéne komoly kapcsolatban élned. Az, aki nem bír hűséges lenne, mert folyton hajtja a vére, előbb-utóbb úgyis megcsalja a párját.
2021. máj. 5. 16:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#2-es vagyok, éltem 7 éves kapcsolatban (első párom volt ráadásul) és nem mondom, hogy soha 1 férfit sem találtam vonzónak mellette, de meg sem fordult volna a fejemben. Nem rajongtam és vágytam senkire ilyen szinten. Volt 1 durván nyomulós kollégám, akit szintén annak találtam. Annyival lerendeztem, hogy sajnálom, de nekem a párom a legjobb, minden téren. Ennyi. Vakságot nem tudunk fogadni. De ha ilyen szinten hatással van rád a kolléga, akkor nem a megfelelő ember mellett vagy. Az én kapcsolatomat nem tudta megingatni...
2021. máj. 5. 17:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

#6-os vagyok.

Az újdonság varázsa hat rád eléggé erősen, ez visz a másik pasi felé. Ő is tudja, hogy megfogott, ezért nem áll le.

Mennyire vagy lelkiismeretes? Tudnád-e vállalni, hogy néhány intenzív menetért cserébe esetleg olyan lelki nyomás alá helyezd magad, amit nehezen fogsz elviselni.

Próbáld meg a felhalmozódott szexuális energiádat átvinni a párkapcsolatodba. Lepd meg a párodat. Rohand le. Öleld, csókold, tépd, karmod, harapd, adj bele mindent, szeresd olyan intenzitással, mintha nem lenne holnap.

2021. máj. 5. 18:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A vágy felkavart.. mérlegelj és húzd az időt és, ha akkor is ezt érzed akkor lépj...
2021. máj. 6. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!