Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha feleségként rájönnél, hogy csalnak akkor a szeretőnél is kivernéd a balhét?
Szeretőhöz semmi közöm nem volt, a véleményemet, döntésemet az exférjem kapta meg.
Nem süllyednék le, hogy hivogassam stb ( előző hozzászólások)mert max kiröhögne, jogosan, mert mi a fene közöm van egy másik felnőtt emberhez.
Aki menni akar, azt engedni kell, elég felnőtt minden ffi tudja, hova dugja be.Választani is rudnak és sokszor a válásban mi, exfeleségek is benne vagyunk.
Persze, hogy szélsebesen felpattant....és inkább hazament. A szeretőhöz lehet nem tudott volna költözni. Ezt végiggondolta, aztán hazament az asszonnyal. De annyira azért nem vagyok naiv, hogy elhigyjem azt, hogy a 40 év alatt nem lépett félre 1x sem. Óvatosabb volt, és az asszony nem jött rá.
És azért megbecsülni valakit, mert nem borította a félredugós farkára az asztalt, nevetséges.
Nem ezért kellene megbecsülni a társát, hanem mert tiszteli és szereti. A félrebszása nem ezt mutatja.
Hiába tesz meg mindent érte, ez valójában csak elkendőzése a valódi dolgainak. A feleség meg be is dőlt neki.
A pasas egyszerűen csak gyáva volt. Sima félrekefélés miatt nem akarta vállalni, hogy a biztonsági lakhatása elvesszen. Ennyi az egész.
Én nem hiszek a csalóknak. Egyszerűen nem érdemlik meg. Lehet kegyetlen vagyok, de én nem adtam volna(és nem is adok választási lehetőséget) egy olyan embernek, aki bizony jól láthatóan átvert. Sajnálni sem tudom már azokat, akik ilyen történet után hagyják magukat tovább hülyíteni. És itt a felesége simán hagyta. Nem tudtam volna így élni, főleg nem 40 évig. Inkább egyedül, mint így.
Sok feleség össze akarja hasonlítani magát a szeretővel.
Nincs értelme. Nem az a lényeg jobb, v szebb, vagy fiatalabb, vagy soványabb.
A lényeg, hogy megfogta valami a férjünket.
Felhívod és mit mondasz? Hogy képzelte, hogy kedves lesz a férjemmel, akit én már látni sem bírok? Tudja, milyen büdös a lába estére? A szerető nem azt kapja, amit a feleség.
Miért akarod vissza azt, amit kiengedtél a kezedből? Önzőségből. Mert jó, ha elvisz a barátokhoz, hazatolja a pénzét, nem kell kikerülni ismét egy ismeretlen világba , ahol lehet, hogy kritikus megjegyzést kap az ember. Az önző ember képes saját magát is megalázni azzal, hogy felhív egy idegent. Nem a harmadikkal kötöttél szerződést, hanem a kedves házastárssal.
29-esnek:
Jön a haragudás? Azta, na ilyet sem hallottam még, mindig tanul az ember ezen az oldalon 😂
Amúgy képzeld, én úgy rúgtam ki két lábbal a hűtlen exemet, hogy csak nyekkent, eszem ágában nem volt vele maradni, nem hogy még pitizzek is neki. Az, hogy te ezt csinálnád, nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen szerencsétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!