Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjként illetve feleségként történt már ilyen veled?
Figyelt kérdés
Találkoztál egy olyan nővel/férfival akit nem tudtád kiverni a fejedből. Addig égetett a vágy amíg meg nem tetted vele?2020. máj. 29. 11:34
2/15 anonim válasza:
Relatíve hosszú házasságnál mindig van olyan, hogy egy harmadik megmozgatja a fantáziát, mert az érzelmeit az ember nem nagyon tudja szabályozni, a vonzalom is teljesen ösztönösen lép felszínre váratlanul. Viszont nem mindenki lép a tettek mezejére, tudatos döntés mi az amit teszel mi az amit nem.
3/15 anonim válasza:
Igen, volt ilyen. Megbántam volna, ha nem megyek bele, szép emlék.
4/15 A kérdező kommentje:
#3-as egy rövid sztorit kérhetek. Lehet privátban is. Pusztán kíváncsiság.
2020. máj. 29. 11:44
5/15 anonim válasza:
Egy kollegámmal történt, évek óta vágytunk egymásra, elég nyilvánvaló volt, de egyikünk sem lépett, neki több éves kapcsolata, nekem férjem van. Aztán egyik este véleltenül összefutottunk a városban, beültünk inni, beszélgettünk, egymást követték az események, végül nála kötöttünk ki. Fenomenális volt. Ez az egy alkalom volt, ki lett elégítve a kiváncsiságunk, szerintem másodszorra már nem is lett volna ennyire jó, mert az újdonság varázsa megismételhetelten.
6/15 anonim válasza:
Velem nem, de az exférjemmel igen.
7/15 anonim válasza:
Nem. És ha lenne is, a tettek mezejére nem lépnék soha. Tisztelem annyira a férjem, hogy ne tegyek vele ilyet.
8/15 anonim válasza:
Igen volt.
De nem léptünk sosem túl a beszélgetesen, és az irogatáson.
5 evig tartott :) aztán elengedtük egymást ;) számomra így is szép emlék maradt .Nem bántam meg soha, hogy nem teljesült be.
9/15 anonim válasza:
Nem. Ennyire nem érdekelnek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!