Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem váltok és kezdtek új kapcsolatba a szeretőtökkel?
Ha már evidens, hogy köztetek van egy erős kémia, és otthon már fele ilyen vonzalom sincs?
Nem lenne jobb ?
Annyira nem volt jó egyik se, hogy mellette akarjak élni (nyitott házasságban éltem amúgy). Szexre kellettek, ezt mind tudta, letisztáztam már az elején velük, hogy ne reménykedjenek.
Később elváltam, de nem egy szerető miatt.
Van új kapcsolatom, eszemben sincs megcsalni. Ma már úgy gondolom, hogy ha meg akarnám csalni, inkább szakítanék vele.
"Jó, de akkor egyedül miért nem akarsz lenni? "
Nem vagyok megcsaló fél, de egy házasságból, ha gyerekek vannak és millió szál összeköt valakit, nem fog kilépni egy fellángolásért. Nem saját maga ellensége, hogy az egész életét eldobja. persze, ha otthon egyfolytában megy a vita, az más, de ha egész jól megvannak, csak 10-20 év után már únják egymást szexuálisan, nem lesz bolond elválni.
14 Nem kell a fellángolásért, hanem akkor magadért és a párod tiszteletéért.
Magadért mert ez amit írsz langyos, és semmit sem ér.
És a párodért, mert megérdemli hogy tudja, hogy így érzel. Nem mindenki látja ám
Jól meglenni és boldogan élni tűz és víz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!