Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak, harminc felett....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, harminc felett. Nektek mennyire számít egy jó kapcsolatban, hogy mindig kimutatja a másik a szeretetét?

Figyelt kérdés

Kell egy felnőtt férfinak a napi szintű ölelés, csók, bújás?

Egy hosszú távú kapcsolatban is?

Volt olyan párotok akit pont ezért szerettetek még jobban, vagy nem számít?

Vagy pont a hiánya miatt hagytál el /csaltál meg?

2021. ápr. 30. 12:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Már nem igazán tekintek rá sehogy 🤷‍♂️ #8
2021. ápr. 30. 15:17
 12/17 A kérdező kommentje:
akkor ezért teher. Válj el
2021. ápr. 30. 15:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Megtenném, ha megtehetném 🤷‍♂️ (csak a szokásos gyerek + hitel)
2021. ápr. 30. 15:26
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez ugy mukodik, ha a ket felnek hasonlo, megegyezo az igenye a kimutatas gyakorisagara, minosegere. Volt mar olyan baratnom aki kevesbe igenyelte mint en, nem mukodott sokaig. Es volt olyan aki jobban igenyelte, jobbab kimutatta mint ami nekem jo volt, mindkettonkre rossz hatassal volt.

Nem gondolnam azt, hogy ha valaki kevesbe igenyli ezeket az aprosagokat, baj van a fejeben, legyen az no vagy ffi. Egyszeruen nem vagyunk egyformak.

2021. máj. 1. 07:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Számít, nem is kicsit. Ez ugyanis a személyisége szerves része. Szeretem ha a másik szeretetének sugárzásában úszkálhatok. És ezt intenzíven viszonzom is.
2021. máj. 1. 17:32
 16/17 A kérdező kommentje:

Szeretem ha a másik szeretetének sugárzásában úszkálhatok.

Ez költői volt :)

De jó tudni :)

2021. máj. 1. 19:14
 17/17 anonim ***** válasza:
43%
Igen ezt így teljesen jó. Én nem ext kerwsem igazan a nőben.
2021. máj. 1. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!