Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem múló szexuális vágy?
Mindketten foglaltak vagyunk. Már fél éve szüneteltetjük a dolgot egy majdnem bebukás miatt.
Viszont nem múlik irányába a vágy. Már két hónapja a no contactot is megbeszéltük, mert mindkettőnknek nehéz, de így még nehezebb
Egyikünk sincs jelenleg váló helyzetben
Sajnos viszont a párom iránt még a kapcsolatunk legelején sem éreztem ilyet és nem is tudtam, hogy létezik az a kémia, amikor a másik nézésétől is ennyire szétcsúszol. Ez még nehezebbé teszi
Szeretnék tanácsokat kérni hasonló helyzetben lévőktől, hogy hogy lehetne elfogadni ezt a helyzetet, vagy mivel orvosolható.
Mindenféle megoldást meghallgatok olyanoktól akik hasonló helyzetben vannak.
Ha fél év után sem múlik mikor fog??
Nem párom, házastársam. Nem minden ilyen egyszerű sajnos De a kérdés nem ez volt, köszönöm
Ilyenekre nem szeretnék többet reagálni.
Tanácsért jöttem, nem életvezetési tippekért
De írtam már az sincs. De ettől még bennem bennem van. Mármint már csak a fejemben :D
Irigylem itt az embereket, lehet az én libidóm magas, de kutyául vagyok
Hát ami azt illeti ilyen kémia mellett, mi sem maradtunk érzelmek nélkül.
De mi az hogy sosem? Te mióta vagy így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!