Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális tartalommal flörtöl velem, miközben barátnője van? Csak szórakozik vagy kapna az alkalmon?
Lebuktassam? Szegény barátnőjét sajnálom, de akkor is meg kéne tudnia...
Aki majd válaszol az először a FŐ kérdésre is feleljetek majd erre köszönöm.
"Próbáltam kipuhatolozni meddig menne el"
Most nem azért, de ha annyira felháborít, hogy a csávó a barátnője mellett veled is flörtöl meg rád is nyomul, akkor a francért izgatod magad, hogy "meddig menne el?"
Ha nem tetszene a szituáció, már rég leépíthetted volna, de gondolom, azért piszkálja a fantáziádat a dolog.
"Próbáltam kipuhatolozni meddig menne el, és úgy intéztem egy alkalmat hogy számcsere lehessen belőle. Ettől ügyesen kitért, lehet elég neki az egótuning?"
"Lebuktassam? Szegény barátnőjét sajnálom, de akkor is meg kéne tudnia..."
Flörtölsz vele, csábítgatod aztán meg amikor mégsem él vele akkor lebuktatnád. Nem semmi vagy. Ha szerető lennél tutira lebuktatnád, ha nem hagyná el a barátnőjét.
Az utolsó kettő félreértett. Nem tennék ilyet a barátnőjével, a számcsere munkaügy miatt lett volna.
Azt szeretném megtudni hogy ezek alapján szerintetek csak szórakozik vagy benne lenne egy kis szexben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!