Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális tartalommal flörtöl velem, miközben barátnője van? Csak szórakozik vagy kapna az alkalmon?
Figyelt kérdés
Kollégák vagyok én (N) kerültem új céghez. Projektmunka, egy ideig nem is tudtam hogy barátnője van csak a kollégák kikotyogták. Reggel megjön, a figyelme először rám irányul, nekem köszön majd a többieknek. Nem magaslabda lecsapasról van szó, hanem durván tolja. Próbáltam kipuhatolozni meddig menne el, és úgy intéztem egy alkalmat hogy számcsere lehessen belőle. Ettől ügyesen kitért, lehet elég neki az egótuning? Nem csak egyszeri szexuális flört, egyik nap vele voltam sokat és végig nyomatta. Simi tapi ilyen nem történik. Mire vall ez nála?2020. júl. 31. 08:14
11/12 anonim válasza:
Sajnos az a válasz, amit vársz? Ha olyan vagy aminek gondolom, tökmindegy meddig szarozik, bedőlsz, ez egy általános formula, előtte ez az előjáték, és megvallom, szomorú!
Mindenki, ugyan azt teszi, vagy nem, ha jó erkölccsel bír, és nem akarja egyik napról a másikra kirúgatni magát.
Ez az "alkalom szüli a tolvajt" szólás is lehetne!
Hát ez a rettenetes igazság!
12/12 anonim válasza:
Csak szórakozik ÉS kapna az alkalmon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!