Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a foglalt fél úgy zár le egy kapcsolatot, hogy nem akarja, hogy rá várj, az kamu duma?
Szakításkor azzal indokolja, hogy úgysem lesz válás és nem szeretné, ha emiatt másról lemaradnék, és csak rá pazarolnám az időmet.
Ez tipikus lerázó szöveg? Én nehezményeztem, hogy egy hónapban egy max két találkozó van.
Úgy éreztem több van köztünk, de nagyon hirtelen és gyorsan lezárta.
Semmi mást nem mondott, csak még annyit, hogy nem fog elfelejteni
10 Hát tudom, hogy ezért még fogok kapni beszólást, de ez most jól esett. Nem hiszem, hogy fog keresni, de talán ha eszébe jutok néha, azért ennyi maradt.
...
#8 #10 es vagyok.
#12 es nem minden fekete és fehér. Nagyon nehéz ám ott hagyni egy élet munkáját. Gyakorta a biztosat a bizonytalanert. Akár mennyire is szereted a másikat nagyon el kell gondolkodni, főleg a mai világban h meg alkuszom az élettel vagy a szerelmet válassza az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!