Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy szeretődnél érezted, hogy ő az igazi?
Figyelt kérdés
Mi lett a vége? Váltottál? Maradtál?2021. ápr. 28. 15:35
1/12 anonim válasza:
Volt, igen. Váltottam, 19 év házasság után, és életem legjobb döntése volt.
2/12 anonim válasza:
Igen, volt, még nem váltott, én független vagyok.
3/12 anonim válasza:
Volt, de ő sajnos nem így gondolta. Vége lett emiatt.
4/12 A kérdező kommentje:
1# Nem sokan mernék ennyi év után.
3# Melyik oldal vagy?
2021. ápr. 28. 15:46
5/12 anonim válasza:
Én vagyok a nő, nekem is volt párom, neki is. Ő állítólag belém szeretett, de nála elmúlt. Nálam nem, sőt..
7/12 anonim válasza:
Igen, volt. Nem fog váltani. Lezártuk.
8/12 A kérdező kommentje:
5 Beléd szeretett de elmúlt? ... :/
7 Sajnálom
2021. ápr. 28. 16:07
9/12 anonim válasza:
5 vagyok, igen, mert sok volt a vita köztük, és szerintem kiábrándult belőlem.. de a viták miatta voltak, többször átvert, pl megbeszéltünk egy talit, én vártam, ő elfelejtett eljönni.. ilyesmi.. és én voltam a hibás, amiért ezeken kiakadtam:(
10/12 anonim válasza:
Egy kicsit ezt érzem a mostani szeretőmnél...de nem teljesen, olyan 60%-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!