Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit jelent ha a szeretőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha a szeretőd egyik pillanatról a másikra megváltozik?

Figyelt kérdés

Kedvesebb lesz, feltűnően aggódó, többet keres, stb.

Jól kijöttünk eddig is, de le voltak tisztázva a szerepek és most kicsit úgy érzem, hogy váltott. Vagyis nem kicsit.

Szeretői kapcsolatban is kialakul kötődés?

Nem tapad, vagy erőszakoskodik, csak ő volt kezdetben a lazább, most meg mintha jobban érdekelném

2021. ápr. 25. 17:22
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

20

Puhatolóztam már. Biztos, ezer százalék hogy szeretetéhes, ezt tudom.

De sosem mond semmit és azért necces ez a téma, mert sem azt nem szeretném, ha félreértené, hogy többet akarok, sem bántó nem akarok lenni.

Nem semleges, de én nem szeretem a komoly kapcsolatokat, így ha ő válni szeretne, engem nagyon sarokba szorítana. Nem szeretném elengedni, de legutolsó amire vágynék egy komoly kapcsolat. Ilyen felelősséget nem is szeretnék a nyakába akasztani.

De mondom, beszélni próbáltam már vele, de ő ilyen, igen jól érzem magam veled, igen mindig örülök ha együtt vagyunk. Kb. ilyen szint, közben meg máshogy viselkedik

2021. ápr. 25. 20:49
 22/23 anonim ***** válasza:
More ebbű baj lessz...😂😂😂
2021. ápr. 25. 21:54
 23/23 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy viccnek szántad, de szerintem is :)
2021. ápr. 25. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!