Ti belegondoltatok abba, hogy hétről hétre nyernek a lottón, és egyik pillanatról a másikra hogy megváltozik egy ember élete?
Folyamatosan van Skandi lottóm, riktán ötös lottó. Legnagyobb nyereményem eddig kaparós sorsjegyen 30.000 Ft volt. :)
Nem gondolnám, hogy annyira megváltozna az életem. Kifizetném a hitelt, de amúgy nem költöznék hirtelen 200 m2-es házba, meg vennék öt kocsit. Itt szokták elcseszni a nyertesek, hogy elkezdik kézzel-lábbal szórni minden hülyeségre a pénzt, aminek aztán van fenntartási költsége is. Csak arra nem számolnak, hogy ahol nincs bejövő, mert ugye egyből felmondanak a munkahelyen, ott előbb-utóbb elfogy a kimenő is, aztán már csak gurulnak lefelé a lejtőn.
Esetleg vennék egy kicsivel nagyobb lakást, mint a jelenlegi, de ennyi, a többivel spórolnék, ha esetleg valamiért hirtelen szükség lenne rá, sose lehet tudni.
Tavaly májusban nyertem 2.2 millió forintot az ötös lottón. Segitett a házvásárlásban... de ugyanúgy dolgozok, ugyanúgy nincs kocsim stb stb....
Szinte senkinek fel se tünt, hogy nyertem, persze nem is reklamoztam.
Mutter is csak akkor tudta meg mikor szeptemberben költöztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!