Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy felejtsem el a szeretőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el a szeretőmet, aki össze -vissza hazudozott?

Figyelt kérdés

Majdnem egy évig együtt voltunk. Mindig elmondta, hogy otthon milyen kevés az együttlét, és hogy a párja mindenben lekorlátozza.

Mi jól kijöttünk. Nem kértem semmit, nem is vártam el, csak őszintének hittem. Tényleg úgy tűnt, hogy a házasságuk nem fényes.

Nem vallott soha szerelmet meg nem is ígért semmit, de nem gondoltam volna, hogy ennyit hazudik.

Megtalált egy levelezést a felesége, amit valahogy ki tudott magyarázni, de velem megszakította a kapcsolatot. Beszéltünk még, elmondta, hogy sajnálja, de ezt kell tennie. Írt egy levelet, amiben szintén leírta, de neki családja van, gyereke. ezt nem rúghatja fel.

Viszont ami kiakaszt, hogy folyamatosan látom az instagram oldalán, hogy milyen boldog most. Tudom ne nézzem, de nem tehetek róla. Szóval most tele az oldala családi képekkel, idilli összebújásokkal és a gyomrom forog tőle. Úgy mosolyognak a kamerába, mint akik most indulnak a nászútra.Volt olyan kép, ahol ilyen szerelmesen felemeli a nejét...

Komolyan, ha nem bukik le majdnem, még most is hozzám járna, most meg

hirtelen egy szuperférj lett?

Kedves megcsaló férfiak: tényleg ilyenek vagytok? Tulajdonképpen szerelmesek vagytok a feleségetekbe és csak hazudoztok róla hosszú hónapokig, évekig?

Természetesen igen, szerelmes lettem közben. És nem azért amiket mondott, hanem, ahogyan viselkedett. Nem kezelt szeretőként, mindig figyelmes volt, kedves, szelíd ember. Nem jártunk el külön sehová, mert ugye... de beszélgettünk eleget, nem egy ilyen kétszínű alak jött le belőle.

Óriási csalódás ez most nekem

2021. ápr. 24. 21:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Értem, persze. Csak nem értem miért mondta, hogy velem milyen jó volt együtt beszélgetni, hogy miért avatott titkokba és jött mikor tudott, ha otthon minden ilyen jó. Ezért írtam, hogy nem úgy éreztem, ahogy elvileg egy szeretőnek kéne. Nem úgy hogy jön szexelünk és elmegy. Meg a búcsúlevele is olyan hiteles volt, hogy sajnálja és hiányozni fogok. Ezek után nem hinném, hogy egy percig is hiányoztam :(
2021. ápr. 24. 22:26
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudom, az én házas pasim anno semmit nem vállalt fel a feleségével, meg kép se volt közös, el is vált miattam
2021. ápr. 24. 22:52
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát akkor tudod. Én tényleg nem vártam válást, de ezzel igen megdöbbentett. Mint emberben csalódtam. És még mielőtt megkapnám, hogy mit vártam egy megcsalótól, én úgy gondolom , hogy ettől még lehet jó ember. De ez :(
2021. ápr. 24. 22:55
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Ezek ilyen kettős életet élnek. Akkor és ott amikor veled volt, boldog volt és szarnak tűnt a házassága. Aztán hazament, gyerekek, feleség, akivel mégiscsak sok mindenen keresztül mentek. Nem hiszem, hogy kifejezetten neked akart volna hazudni, gondolom próbált a saját és a te lelkiismereteden is könnyíteni azzal, hogy azt mondta milyen szar a házassága. Ha jó lenne, akkor nem szeretőzne, ugye. De lehet lebukott és átértékelte a dolgokat, elmondta, hogy nem vesztené el a családját. Te csak egy mellékszereplő voltál az életében, akivel jó volt dugni meg lelkizni néha, de amikor kellemetlenné vált a jelenléted dobott is a francba. De kb a szeretőzés 99%-a így végződik, szóval ki tudja minek mentek bele...
2021. ápr. 24. 23:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezen ne gondolkozz mert félre fog lépni,csak nem veled.
2021. ápr. 25. 01:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A jó embereknek nem kell titkos viszonyt tartaniuk és hazudnia mindenkinek.
2021. ápr. 25. 04:53
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert önző. Kellett neki az újdonság, de az életét nem akarta felrúgni. Jó volt kimászni kicsit a szürke hétköznapokból, de nem szeretett beléd, hogy eszét vesztve váltson, mikor majdnem lebukott. A mérleg nyelve a megszokott családi élet felé billent és nem feléd. Egy jó emlék leszel neki. Felesleges nézegetned, az a kapcsolat most sem jó, idő kérdése és megint kifelé fog kacsingatni.
2021. ápr. 25. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!