Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha a szeretődről kiderül, hogy nem csak az ágyban jó, de a személyisége is vonzó?
Ilyenkor is ketté tudod választani az érzelmeket?
Ha kiderül, hogy meg tudjátok egymást nevettetni, vagy közös érdeklődési körötök van, vagy mondjuk egymás mellett feloldódtok.
Szóval ha rájössz, hogy függetlenként nem csak a szexkapcsolatra hajtanál vele
De ha te tudsz váltani, miért nem teszed? Ha jól értelmezem, nálatok nincs házasság.
Bár inkább cserélnék veled :...
Nálunk pont az a gond, hogy olyan ember, akinek egyből elmesélsz mindent magadról. Közös nálunk a humor is, szóval pont ez nehezíti meg, mert nem ilyet terveztem.
Én nem pénzelem, ilyen nincs, nem is lesz, nem is várná el...
Nem tudom mit akar tőlem #11. Nem igazán beszélgetünk ilyenekről, mert letisztáztuk, hogy nincsenek érzelmek.
De hallgatni is tudunk egymás mellett és ez lehet beszédesebb. Ő szingli
Tudnék váltani, de még nem ismerjük annyira egymást (május közepén lesz fél éve), és ő is azt mondta szeretne kérni 1-2 évet tőlem. Pl. azért, mert szerinte, ha 1 év múlva szakítok a párommal, kelleni fog nekem +1 év,mire felépülök...Ha egy év múlva elhagyom a páromat, akkor egy 4 hónap híján 6 éves ismertséget kell magam mögött hagynom. Neki egy év múlva egy kb. 8 éves ismertséget kéne. Ha nekem egy évre lenne szükségem, neki mennyire?Pláne, hogy ők majdnem az elejétől fogva együtt élnek... Meg, hogy addig meglátom, mennyire kell nekem ő (és gondolom fordítva). És mint mondtam, nem tudok mellette önmagam lenni úgy igazán,nem tudok mellette feloldódni teljesen. (Lehetséges,hogy a korkülönbség miatt is...) Illetve nem nagyon tudja azt elérni,hogy szívből nevessek (csak ritkán). Azért ezek elég nagy visszatartó erők,hiába a szerelem és a kémia,meg hogy benne megvannak azok a dolgok,amik a páromból hiányoznak. Nála (a szeretőmnél) nagyobb volumenű dolgok hiányoznak😔
Igen, nálunk nincs házasság egyik oldalról sem, csak ő van bejegyzett élettársiban a párjával.
Ő sem pénzel engem kifejezetten, csak pl.nem sajnálja a pénzt,ha taxival kell hazavitetni, nem áll tőle távol az sem,hogy néha meghívjon valamire. Ilyenekre gondolok...
Azt hiszem, én meg alapból kapcsolatot terveztem vele, potenciális párjelöltként tekintettem rá (és tekintek még mindig).
10-es voltam :)
De amúgy szerintem csak élvezd és add át magad, ne ellenkezz :)
Furcsa amit írsz, irigyellek. Én így egyedül élnék inkább. Ez hidd el sokkal rosszabb, Mi nagyon egyezünk, meg tud nevettetni, és nem hogy feloldódom mellette, hanem utólag sokszor elgondolkodom, hogy hogy engedtem ilyen könnyen be a privát területembe
Szóval ő így bekúszott a bőröm alá
Most azt írod irigyelsz, de azt ne felejtsd el, hogy mások a céljaink :) a te helyemben lehet te is azt mondanád,hogy na gyerünk,miért nem történik már meg az a nagy bumm, gyerünk már, úgy várom. De végül is én is irigyelhetlek téged...nálatok megvan az, ami nálunk hiányzik. Lehet, hogy a tiétek rosszabb,nem tudom, nem voltam még olyan helyzetben. Ha valakivel egy hullámhosszra kerülök (romantikus értelemben),minden vágyam az, hogy teljesen egymáséi legyünk. Szóval asszem alapvetően mások vagyunk, kérdező :)
Én nem akarok egyedül élni (vagy esetleg egy harmadikat keresni) javítgatom a kapcsolatomat, a szeretőmnél pedig kivárok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!