Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek a párotoknak, ha másodjára is ugyanannál a nőnél köt ki, hogy nem voltak érzései?
Semmi értelem nincs ebben így. Minek hazudna ha már le bukott.
Volt vége köztük ez biztos.
19 Azért nem annyira lényegtelen
Így is úgy is változás lesz... Egyedül magam miatt érdekelt, hogy egy rossz passzunkban ment félre csak szexért, vagy ölelgetni járt
Mind kettőtől hányok, de a másodiktol jobban
Előbb viselem el a sima szex gondolatát, mint az összebújásét
Honnan tudod egyébként biztosan hogy milyen kapcsolat volt /van köztük? Elmondta a párod hogy megint keresi a szeretője? Mert ezt azért nem hiszem.
Üljetek le és beszéljétek át. Ha tényleg minden úgy van ahogy gondolod, akkor szerintem nem sok értelme van a kettőtök kapcsolatának.
2 pici gyereketek van és a férjed mással foglalkozik???
Egyébként jó apa? Törődik velük?
Ha már képes volt megcsalni, képes hazudni is neked, bármit, hogy mentse magát. Valószínűleg nem csak két alkalom volt, nyilván nem fogja bevallani. Annak, hogy ki keresett ki, semmi jelentősége.
Lehet, hogy én vagyok túl önérzetes, de én nem tudtam volna az első botlást sem elviselni.
Biztos, hogy ilyen kapcsolatban akarsz élni? Ennyire vagy érdemes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!