Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak,apukák ,barátok ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak,apukák ,barátok ti csaltátok már meg a párotok ha igen miért?

Figyelt kérdés
Van úgyanilyen kérdés ami a nőknek szól,ti sem maradjatok ki :)
2021. ápr. 21. 18:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%

Minden eddigi komoly barátnőmet megcsaltam.

Miért? Hmmm. Mindig más oka volt.

Volt hogy csak mert tetszett az adott nő vagy tetszett a helyzet vagy azért mert kiment külföldre hónapokig. Ilyesmi okokból.

Mostmár inkább nyitott kapcsolat párti vagyok. Nem akarok és nem is tudok hosszú ideig szexuálisan hűséges lenni. Érzelmileg viszont maximálisan az vagyok.

2021. ápr. 21. 18:55
 2/12 anonim ***** válasza:
27%

Igen, többször.

Mert MÁS (másik ember, más féle, más stílus, más korú,...)volt az adott nő.

2021. ápr. 21. 18:56
 3/12 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm,hogy őszinték vagytok. Próbálom ezt megérteni,hogy mi viszi ra azt embert a megcsalásra,én egy páromat se csaltam meg soha. De lehet ,hogy bennem van a hiba,hogy nem tartom magammal szemben sem igazságosnak a megcsalast.
2021. ápr. 21. 19:00
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
Büdös gyökerek összegyűltek. :D
2021. ápr. 21. 19:08
 5/12 anonim ***** válasza:
27%

3, Engem is csaltak már meg többször is. Nem esett jól, főleg ha hazudtak is emiatt, de soha nem tartottam ezt egy halálos megbocsáthatatlan bűnnek.

A jelenlegi barátnőmmel is megcsaltuk már egymást oda-vissza. Volt veszekedés, sírás, aztán beszélgetés.

Ennek ellenére együtt vagyunk, boldogok vagyunk és mostmár nem bűn ez köztünk. 🤷🏻‍♂️

Borzalmas emberek vagyunk, tudom.

2021. ápr. 21. 19:16
 6/12 Noren1989 ***** válasza:
62%

Nem csaltam meg egyiket sem.

Az elveimhez kellett elsősorban hűségesnek lennem, és pont emiatt nem baxok félre.

2021. ápr. 21. 19:18
 7/12 anonim ***** válasza:
62%

21 éves koromban igen. Egy nagyon prűd barátnőm volt, aki hiába volt szép, de

-csak sötétben akart szexelni

-miután kinyaltam nem engedte hogy csókolózzunk

-ő sosem szopott le

-amikor átöltözött, akkor sem láthattam meztelenül

-láthatóan nem élvezte a szexet, akármit csináltam vele hosszú hónapokon keresztül.

Érdekes most 27 éves vagyok és azóta is volt egy pár barátnőm (több éves kapcsolatok is), de őket nem csaltam meg, mivel ki tudtak elégíteni szexuálisan.

2021. ápr. 21. 19:23
 8/12 anonim ***** válasza:
48%
Ahogy utolsó mondja. Ez az egész attól függ, ki hogyan gondolkozik, hogyan áll hozzá. Ennek megfelelően dönt adott helyzetben.
2021. ápr. 21. 19:27
 9/12 anonim ***** válasza:
69%

*utolsó előtti(6-osra utaltam

8-as voltam

2021. ápr. 21. 19:27
 10/12 anonim ***** válasza:
43%

Én is csaltam. Volt egy lány aki fiatal volt sulit végezte úgy alakult hogy megkért segítsek ő viszonozta.

Aztán "kölcsönös segítség" alapon.

Jó volt több évig működött.

Azóta se találok olyan lányt.

Pedig szívesen segíteném

(Középkorú férfi)

2021. ápr. 22. 06:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!