Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötletek hogyan bizonyosodjak meg róla,hogy megcsal?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 23:04
11/28 anonim válasza:
Mi a párommal 3 hónap után tudtuk egymás kódját, nem hogy évek.
12/28 anonim válasza:
Kit érdekel a privátszféra, ha másba lógatja? Ezen is csak olyan háborodik fel, aki ugyan ezeket csinálja és titkolózik a másik előtt. Anno exem telefonját én is átnéztem, mikor gyanúsan kezdett viselkedni. Előtte hiába kérdeztem, tagadott mindent. Mondjuk még kb utána is, hogy a bizonyítékokkal lebuktattam. Nem véletlen lett belőle ex. Nem érdekelt a privátszférája, miután ő a szemembe hazudott és kihasznált.
13/28 anonim válasza:
Elkérni a telefont,ha hisztizik vaj van a füle mögött.
14/28 anonim válasza:
Sosem adnám oda a telefonom, sem a kódom.
Érdekes,ha egy férfi írja, hogy megnézné a nő telefonját, mind szidjátok, hogy kontrollmániás hülye fax...
Nektek viszont minden este oda kellene adnunk vizsgálatra.
Nem is vagytok betegek.
15/28 anonim válasza:
Vagy megbízom a másikban vagy nem.
Ha megbízom nincs titkosítás sehol. Ha nem akkor már nem párkapcsolatról beszélünk, hanem egy elbasztott szexkapcsolat.
16/28 anonim válasza:
Hát felőlem nézze meg a barátom, nincs mit titkolnom így nincs félnivalóm. Tudja a kódomat is, most titkoljam. Én is tudom az övét. De mivel megbízom benne, nem ad okot rá, hogy belenézzek, nem is néztem bele soha.
17/28 anonim válasza:
Privát szféra?😂😂😂Kedves kérdező,egy kicsit nyomoznod kellene,mert kb.90% hogy kavar valakivel.
18/28 anonim válasza:
De hogy derul ki, hogy kodolja? Mi 12 ev utan nem tudjuk egymaserol meg ezt se. Feltunik ettol fuggetlenul, ha valami gyanus, vagy az is lehetne.
19/28 anonim válasza:
Kedves kérdező, rossz az irány. Nő vagy, adj meg neki mindent és érd el, h ne kelljen neki másik nő. Ez a megoldás, nem a nyomozgatás. Mert amúgy egyértelmű, h van vkije.
20/28 anonim válasza:
#19 jól mondja, valamit keres, ami otthon már nincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!