Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők ill. megcsalók, voltatok már így?
Hogy tényleg be akartátok fejezni, és tényleg le akartátok zárni, de mikor mégis találkoztatok (akár szakításkor, hogy átbeszéljétek, vagy más miatt (munka, közös ismerős stb)) akkor ugyanott folytatódott?
Hogy kettesben maradtatok és megint lefeküdtél vele?
Úgy értem, hogy hiába tudtad előtte, hogy nem szabad, az illető mellett elveszted a kontrollt.
Mindkét fél történetére kíváncsi vagyok.
Én léptem ki, erre ő ( aki nős) emiatt bebukott otthon.( Szeritem sejtette a felesége, nem véletlen nyomozott, így jó időben volt résen.)
Engem okol, hogy ha én nem lépek ki, minden rendben lenne.
Harag, düh, vádaskodás, hiszti, aztán inkább nem szólt.
Egy darabig még láttam( közös munkahely) amikor minden viselkedése olyan volt, hogy tudtam, még ott vagyok a fejében.
Nem ültünk le, nem beszéltük meg felnőtt módjára.
Ez a zárás hiányzik, az, hogy tudjam nincs folytatás.
Értelek. Egyszerűen megtudhatod. Ismered gondolom annyira, hogy tudd a körülményeit otthon. Miért nem válik? Mert közös minden, pénz, gyerek, kocsi stb? És a felesége is tudja, hogy gáz van köztük?
Vagy simán mehetne tovább, de lapít mert megszokás, és stb?
Első esetben van némi remény, hogy neki is hiányzol, másodikban nem. Egyébiránt pedig látod ő lezárta, és még hogy. Téged okolt. Ez igen szánalmas
Közös vagyon miatt marad, ez már az elején adott volt. Nem feszegettem a kérdést.Heti 4-5 találkozás ( programokkal) elég volt, nem akartam többet.
Hívogatott a felesége, amikor rájött, hogy együtt voltunk. Nem beszéltem vele, mert próbáltam védeni a pasim, majd ő annyit és úgy mond el, ahogy jónak látja.
Ezek utána lett furcsa a viselkedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!